• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • OIKONOMIA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • LIFESTYLE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση
Logo
Logo
28.2 C
Rhodes
Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • OIKONOMIA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • LIFESTYLE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • OIKONOMIA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • LIFESTYLE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
LIFESTYLEΔΙΕΘΝΗ

Klavdia: Η «Αστερομάτα» σαρώνει τα διεθνή charts σε 32 χώρες μετά τη Eurovision

21 Μαΐου, 2025
Κοινοποίηση
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

    Περισσότερα άρθρα

    Νεκρός σε τροχαίο ο παίκτης της Λίβερπουλ, θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πως έγινε το τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

    3 Ιουλίου, 2025

    Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Τουρκία – Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη Σμύρνη με την Τσεσμέ

    3 Ιουλίου, 2025

    Απροετοίμαστη η Γερμανία για τα κύματα καύσωνα, προειδοποιούν οι επιστήμονες

    2 Ιουλίου, 2025

    Φωτιές στη Σμύρνη: 50.000 άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους – Δύσκολη η μάχη με τις αναζωπυρώσεις

    30 Ιουνίου, 2025

    Τα είπαν Μητσοτάκης – Ερντογάν στη Χάγη: «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε», δήλωσε ο πρωθυπουργός για την συνάντηση Τραμπ με τον Τούρκο Πρόεδρο

    25 Ιουνίου, 2025

    Εύθραυστη η εκεχειρία Ιράν και Ισραήλ: Ο Τραμπ επιμένει πως κατέστρεψε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις – Νέες απειλές Νετανιάχου

    25 Ιουνίου, 2025
    spot_img

    H Klavdia γοητεύει το κοινό και με τα τραγούδια του νέου της album που κυκλοφόρησε μετά τον τελικό της Eurovision.

    Η Klavdia και η «Αστερομάτα» συνεχίζουν να γοητεύουν το παγκόσμιο κοινό και φιγουράρουν στα digital charts 32 χωρών μετά και τη θριαμβευτική 6η θέση στη Eurovision, την υψηλότερη της Ελλάδας εδώ και 12 χρόνια. 

    Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Klavdia ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο monthly listeners στο Spotify, αριθμός που την κατατάσσει στους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

    Η «Αστερομάτα», που κυκλοφορεί από την Arcade Music και την Panik Records, βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του παγκόσμιου Viral Top50 του Spotify και στα αντίστοιχα Viral Top50 σε 32 χώρες (Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Αυστραλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ουκρανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελβετία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Ισλανδία, Ισραήλ, Τουρκία, Σλοβακία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Λετονία, Κύπρος, Ελλάδα).

    Επίσης, φιγουράρει σε υψηλές θέσεις του Spotify chart σε 10 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο), ενώ είναι σταθερά επί 4 ημέρες σερί στο no1 του ελληνικού Apple Music chart και ταυτόχρονα no1 στο Shazam Greece και no1 στο ελληνικό iTunes.

    Ταυτόχρονα, η εμφάνιση στον ημιτελικό της Eurovision παραμένει σταθερά στο no1 των γενικών τάσεων του YouTube εδώ και 6 ημέρες και μετρά πάνω από 2,7 εκατομμύρια views, αποτελώντας ένα από τα 10 πιο προβεβλημένα videos ολόκληρου του φετινού διαγωνισμού.

    Την ίδια ώρα, η Klavdia γοητεύει το κοινό και με τα τραγούδια του νέου της album που κυκλοφόρησε μετά τον τελικό της Eurovision, ενώ το νέο της music video «Αυτά Τα Μάτια Τα Γλυκά» εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των μουσικών τάσεων του YouTube μέσα σε λίγες ώρες.

     

    Αν τα χάσατε

    Το album «Αστερομάτα» περιλαμβάνει 9 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο και ήδη κυκλοφορημένες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει η Klavdia στα ελληνικά και στα αγγλικά, καθώς και νέα τραγούδια, τα «Συντρίμμια», «Για Ένα Αστέρι Τ’ Ουρανού», «Thinking About You» και «Αυτά Τα Μάτια Τα Γλυκά».

    Κοινοποίηση
    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    WhatsApp
      Προηγούμενο άρθρο
      Νέα ημερομηνία για τα «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ 2025» – Κυριακή 1 Ιουνίου 18.00 στο Μαντράκι
      Επόμενο άρθρο
      Εκδήλωση για τα 150 Χρόνια λειτουργίας της Αστικής Κεντρικής Σχολής Ρόδου

      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

      Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων προς ΕΞΡ: Αρκετά με το Θέατρο – Ώρα για ξεκάθαρες απαντήσεις

      5 Ιουλίου, 2025

      Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στους «Διαλόγους Νισύρου»

      5 Ιουλίου, 2025

      Γιάννης Παππάς: Ο Αυγενάκης υποκίνησε τα Επιμελητήρια Κρήτης να με καταγγείλουν στον Υπουργό Ναυτιλίας

      5 Ιουλίου, 2025

      Δήλωση Αντώνη Καμπουράκη για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας κ. Λι Τσιάνγκ στη Ρόδο

      5 Ιουλίου, 2025

      Η Χάλκη στο επίκεντρο της καινοτομίας και της πράσινης ανάπτυξης — Επίσκεψη του ΔΣ του ΕΚΕΤΑ στο νησί.

      5 Ιουλίου, 2025

      Συνάντηση Χατζηδάκη – Πρωθυπουργού Κίνας στη Ρόδο! Εξαγωγές και Cosco στο επίκεντρο

      4 Ιουλίου, 2025

      Ρόδος: Το μήνυμα της κόρης του 65χρονου που έσωσε η παιδίατρος – “Ησασταν σαν άγγελος στον ώμο του”

      4 Ιουλίου, 2025

      Mάνος Κόνσολας: «Να προστατέψουμε τους ανηλίκους από τη χρήση αλκοόλ και καπνικών προϊόντων»

      4 Ιουλίου, 2025
      Facebook
      Instagram
      Twitter
      Youtube

      Μ.Η.Τ. 232148

      • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
      • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
      • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334
      • Ταυτότητα
      • Επικοινωνία

      © 2024 Created by 12vima.gr