23.8 C
Rhodes
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Παγκόσμια θλίψη Νεκρός γνωστός τραγουδιστής

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου boyband One Direction, βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο θάνατος του 31χρονου καυθταγράφηκε σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στους θαυμαστές του, που παρακολοούσαν τις διακοπές του με τη σύντροφό του, Κέιτ Κάσιντι, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες La Nacion και Clarin, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό διατάραξης, όπου φερόταν να εμπλέκεται άτομο υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

 

 

 

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, συγκλονισμένοι θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, ανάβοντας κεριά στη μνήμη του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

liam payne

Ο Λίαμ Πέιν έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος του One Direction, του βρετανικού συγκροτήματος που σχηματίστηκε το 2010 μέσω του «The X Factor», και περιλάμβανε επίσης τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan.

Το συγκρότημα διέκοψε την κοινή του πορεία το 2015, ενώ ο Πέιν κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του, «LP1», το 2019. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του ήταν το LP «Teardrops».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ