24.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Xαμός στην Τουρκία: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας!

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Τουρκίας, προχώρησε στην τιμωρία μιας 24χρονης διαιτητή και ενός 61χρονου παρατηρητή διαιτησίας μετά την κυκλοφορία ενός sex tape με τους δύο.

Μάλιστα, η νεαρή ρεφερί υποστηρίζει ότι είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

Αν και η 24χρονη Ελίφ Καρααρσλάν και ο 61χρονος Ορχάν Ερντεμίρ υπέβαλαν εφέσεις κατά της απόφασης, αυτές απορρίφθηκαν και έτσι στην πρώτη επιβλήθηκε 90ημερη ποινή αποβολής από τα γήπεδα και στον δεύτερο 45ημερη.

 

«Έχω μπροστά μου έναν μακρύ δρόμο αλλά θα βγω πιο δυνατή και πιο καθαρή» δήλωσε η Καρααρσλάν μετά την επικύρωση της ποινής.

«Δεν θα κλάψω, δεν θα ουρλιάξω, δεν θα στενοχωρηθώ. Αυτά δεν είναι πράγματα που θα έκανα εγώ, αυτά δεν είμαι εγώ. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι τέλος» πρόσθεσε η διαιτητής.

 

Για μονταρισμένο βίντεο προϊόν τεχνητής νοημοσύνης έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της 24χρονης.

«Αν εξετάσει κανείς το βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι η εικόνα δεν είναι καθαρή και ότι τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι προϊόν μοντάζ από έναν υπολογιστή» πρόσθεσε.

Ο 61χρονος Ερντεμίρ, ο οποίος διετέλεσε διαιτητής FIFA από το 1999 έως το 2002, λέει ότι η φήμη του καταστράφηκε.

«Η καριέρα μου ως διαιτητής και παρατηρητής, την οποία είχα διατηρήσει με υπερηφάνια για πάνω από 30 χρόνια χωρίς καμία σκιά, έχει καταστραφεί. Έχω εξευτελιστεί στα μάτια της οικογένειάς μου και των φίλων μου» δήλωσε ο 61χρονος στην Sun.

 

pronews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ