24.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Έγκλημα στην Κυψέλη: Η μητέρα των δύο αδελφών προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν έμαθε ότι τους βίαζε ο θείος τους

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Αυτός φέρεται να ήταν ο τελευταίος διάλογος ανάμεσα στα δύο αδέλφια από την Αλβανία και τον 28χρονο ξάδελφο τους, λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση στον πεζόδρομο της οδού Χανίων στην Κυψέλη. Πίσω από το αιματηρό ξεκαθάρισμα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι δύο νεαροί, κρύβεται ένα σοκαριστικό παρελθόν σεξουαλικής κακοποίησης τους από το θύμα, όταν ήταν μόλις 5 και 6 ετών και εκείνος 16 ετών.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των δύο δραστών, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο, καθώς οι νεαροί δεν είχαν μιλήσει σε κανένα για τον εφιάλτη που είχαν βιώσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μητέρα τους, όταν πληροφορήθηκε το ιστορικό της φρίκης, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σε βάρος των δύο δραστών που θα βρεθούν την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή ανηλίκων, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας. Τα δύο αδέλφια, είχαν κλείσει ραντεβού με τον 28χρονο, μόλις ενημερώθηκαν ότι επέστρεψε στην Ελλάδα, θέλοντας να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Αποφασισμένοι για όλα, γρήγορα πέρασαν από τα λόγια στις πράξεις και επιτέθηκαν στον ξάδελφο τους. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει τη στιγμή που οι δράστες προτάσσοντας μαχαίρια, καταφέρνουν χτυπήματα στον 28χρονο, που επιχειρεί να διαφύγει τρέχοντας αιμόφυρτος.

Έγκλημα στην Κυψέλη: Η μητέρα των δύο αδελφών προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν έμαθε ότι τους βίαζε ο θείος τους

Έγκλημα στην Κυψέλη: Η μητέρα των δύο αδελφών προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν έμαθε ότι τους βίαζε ο θείος τους - εικόνα 2

Ένα από αυτά τα χτυπήματα, στο λαιμό του 28χρονου, θα προκαλέσει το θάνατο του. Το θύμα κατάφερε να φτάσει μέχρι την οδό Πατησίων, όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λίγη ώρα αργότερα θα ξεψυχήσει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Περίπου μία ώρα μετά την δολοφονική επίθεση, τα δύο αδέλφια θα παρουσιαστούν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου θα ομολογήσουν την πράξη τους.

Έγκλημα στην Κυψέλη: Η μητέρα των δύο αδελφών προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν έμαθε ότι τους βίαζε ο θείος τους - εικόνα 3

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ