26.3 C
Rhodes
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στο κρουαζιερόπλοιο Discovery

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι μαθητές Γ΄ Λυκείου, ειδικότητας Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 25/09/2024 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση στο κρουαζιερόπλοιο DISCOVERY της εταιρείας CELESTYAL από την κ. Βάσω Γαϊτάνη Assistant Cruise Director, τον κ. Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου Hotel Manager καθώς και τον Πλοίαρχο κ.Νικόλαο Βασιλείου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν επίσης, για τις δυνατότητες απασχόλησης τους στα κρουαζιερόπλοια καθώς και ευρύτερα για θέματα τουριστικής βιομηχανίας.

Η πλούσια εμπειρία τους και οι γνώσεις τους αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές καθώς και κίνητρο για την απασχόλησή τους στον τουριστικό τομέα.

Ακολούθησε μπουφές  για τους μαθητές  και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς με γλυκίσματα, αφεψήματα και αναψυκτικά.

 

Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από τους χώρους του πολυτελούς αυτού κρουαζιερόπλοιου, το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και από την άρτια οργάνωση των ποικίλων τμημάτων που διαθέτει. Η επίσκεψη συντέλεσε στη σύνδεση των θεωρητικών γνώσεων του μαθήματος Οργάνωση και Λειτουργία Τουριστικών Επιχειρήσεων με την τουριστική πραγματικότητα.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο Georgiadis Pavlos Tourism and Shipping για την μεσολάβηση καθώς και στη Διοίκηση και στα στελέχη της εταιρείας CELESTYAL για  την ιδιαίτερη φιλοξενία που μας παρείχαν καθώς και για τις πολύτιμες γνώσεις που μεταλαμπάδευσαν στους μαθητές του ΕΠΑΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ