21.6 C
Rhodes
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Κολωνός: Συνελήφθη ο γιος του 44χρονου που βίαζε τη 16χρονη – Εκβίαζε και ασελγούσε και αυτός στο ίδιο κορίτσι

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Συνελήφθη την Παρασκευή στον Κολωνό νεαρός που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 16χρονης πρώην φίλης του.

Οι αποκαλύψεις της υπόθεσης είχαν προκαλέσει φρίκη. Σε ανοιχτό πάρκινγκ στον Κολωνό έφερνε το κορίτσι ο 44χρονος και μέσα στο αυτοκίνητό του ξέσπαγε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο 44χρονος, σύμφωνα με τη 16χρονη, τη βίαζε από τον περασμένο Ιούνιο σε ένα εγκαταλελειμμένο πάρκινγκ, ενώ την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον πατέρα της, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στη ζωή, αν μιλήσει…

O 44χρονος επέμεινε στα περί συναίνεσης από τη 16χρονη πρώην φίλη του γιου του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε ότι είχε σχέση με την κοπέλα για διάστημα περίπου 2,5 μηνών και ότι ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της νωρίτερα.

Κολωνός: Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ο γιος συνελήφθη πριν λίγες ώρες

Όπως αποκαλύπτει το Star, ο εφιάλτης του παιδιού δεν σταματούσε εκεί. Μπορεί ο 44χρονος να βρίσκεται πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Γρεβενών, ωστόσο πριν λίγες ώρες η Ασφάλεια πέρασε χειροπέδες και στον γιο του για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου κοριτσιού.

Σε βάρος του νεαρού, ο οποίος ήταν φίλος της 16χρονης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης σε βάρος του.

“Το παιδί μετά από συζητήσεις, μας αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις, μάλιστα την εκβίαζε ότι αν δεν τις κάνει θα τερματίσει τη σχέση που έκρυβαν και οι δυο επιμελώς, λέγοντας, τουλάχιστον σε εμάς, ότι είναι απλά κολλητοί φίλοι”, λέει το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού.

Αμέσως μετά τη μήνυση οι Αρχές κάλεσαν τη 16χρονη να καταθέσει εκ νέου, όπως και έγινε στις 15 Σεπτεμρβίου στο “Σπίτι του Παιδιού”, μια δομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το Star, οι πράξεις έγιναν τουλάχιστον 3 φορές σε διαμέρισμα όπου έμενε ο κατηγορούμενος, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου.

Η Ασφάλεια Κολωνού μετά απο αναζητήσεις εντόπισε τον άνδρα σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και σήμερα οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ