21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Την βρήκαν να επιπλέει νεκρή στο λιμάνι: Θρήνος για την 31χρονη Αντριάνα – Ήταν μητέρα ενός παιδιού

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Θρήνος για το 31χρονο γνωστό μοντέλο Αντριάνα Βιέιρα

Ένα πέπλο μυστηρίου περιβάλλει τον θάνατο της Αντριάνα Βιέιρα, του μοντέλου από τη Βραζιλία, καθώς το πτώμα της ανακαλύφθηκε να επιπλέει στολιμάνι του Μαϊάμι στη Φλόριντα, μετά από ένα πάρτι στο γιοτ ενός ράπερ, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται.

31 642x764 1

Μοντέλο επέπλεε νεκρή στο λιμάνι μετά από πάρτι σε γιοτ

Η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού φέρεται να πήγε για κολύμπι το βράδυ πριν βρεθεί στο νερό, αλλά ο θάνατός της εξετάζεται από την αστυνομία αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

Η Βιέιρα, προερχόμενη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, φέρεται να ήρθε στη Φλόριντα μαζί με τον σύζυγό της πριν από δύο χρόνια και αναρτούσαν εικόνες από τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στα κοινωνικά δίκτυα.  Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της επέστρεψε στη Βραζιλία για να αναλάβει τη φροντίδα του 6χρονου γιου τους μόνος του.

48 634x773 1

Η μητέρα της, σε δηλώσεις της στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ζήτησε να διερευνηθεί ο θάνατος της κόρης της. Έχει φύγει για τις ΗΠΑ προκειμένου να παραλάβει τη σορό της, την οποία θα υποβάλουν σε ιατροδικαστική εξέταση.

Μια ανατριχιαστική τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την Βιέιρα, την προηγούμενη ημέρα της ανακάλυψής της, απεικονίζει δύο γυναίκες με μπικίνι σε ένα γιοτ, με ένα μπουκάλι σαμπάνιας στο προσκήνιο.

1 16

Το μοντέλο ήταν γνωστό στους χρήστες των social media με το όνομα LadyRichForever. Η Βιέιρα έχει επίσης εργαστεί ως χορεύτρια και μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμμετέχοντας στην Miami Swim Week της προηγούμενης χρονιάς. Η παρουσία της στο Instagram απεικονίζει την εντυπωσιακή ζωή της στον κοσμικό κόσμο, με φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και σε πολυτελή γιοτ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ