24.9 C
Rhodes
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρινέλλα: Το «Εγώ κι εσύ» κι ο έρωτάς της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οι τελευταίοι στίχοι που ερμήνευσε η Μαρινέλλα λίγο πριν καταρεύσει πάνω στη σκηνή ήταν αυτοί του τραγουδιού «Εγώ κι εσύ». Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί έναν «ύμνο» στον έρωτα και συγκεκριμένα αυτού που έζησε η σπουδαία τραγουδίστρια με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Το χρονικό του έρωτα

Το θρυλικό αυτό ντουέτο με τίτλο «Εγώ κι εσύ» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1974 ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους. Οι δυο τους έζησαν μια θυελλώδη σχέση που επισημοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 1975 με έναν μυστικό γάμο στο Παγκράτι.

«Σήμερα σε εκκλησία που δεν ανακοίνωσαν οι τραγουδιστές Τόλης Βοσκόπουλος και Μαρινέλλα θα τελέσουν τους γάμους τους», αναφέρει δημοσίευμα της εποχής. Η αλήθεια όμως είναι ότι η εκκλησία δεν ανακοινώθηκε ποτέ, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε. Μάλιστα, το μυστήριο τελέστηκε στο διαμέρισμα της Μαρινέλλας στο Παγκράτι με μόλις 10 καλεσμένους. «Στο γάμο μας φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ γιλέκο και φούστα και ο Τόλης τζιν παντελόνι», είχε πει η καλλιτέχνιδα λίγα χρόνια αργότερα.

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, θα πρέπει να χωρίζουν τίμια. Δεν πρέπει να βρίζονται».

«Ποτέ μην χαθείς από τη ζωή μου», τραγουδούσε κάποτε η Μαρινέλλα στον Τόλη Βοσκόπουλο αφιερώνοντάς του ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της. Ο εν λόγω στίχος όμως διαψεύστηκε και το ειδύλλιο τελείωσε άδοξα. Ο χωρισμός τους δεν ήταν βελούδινος με τον αδελφικό φίλο της Μαρινέλλας, Γιάννη Ξανθούλη να λέει πως ο Βοσκόπουλος ήταν το μεγαλύτερο λάθος της, καθώς δεν ευτύχησε κανείς από τους δύο επειδή δεν ταίριαζαν.

Το ζευγάρι έμεινε μαζί 6 χρόνια. Η Μαρινέλλα είχε γίνει ήδη μητέρα τον Ιούλιο του 1973, αλλά ο Τόλης Βοσκόπουλος μεγάλωνε την μικρή Τζωρτίνα σαν δικό του παιδί. Φαίνεται μάλιστα πως η Μαρινέλλα εκτιμούσε πολύ τον τραγουδιστή, καθώς χρόνια αργότερα είχε δηλώσει: «Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, θα πρέπει να χωρίζουν τίμια. Δεν πρέπει να βρίζονται».

in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ