24.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου από την Πολυζωγοπούλου – Ζητά επίμονα να δει το παιδί του

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Εκτός φυλακής είναι εδώ και πέντε ημέρες ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα δικαστεί τελικά για πλημμέλημα αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο ποινικολόγος θα δικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη από πρόθεση στο πλαίσιο ενδοοικογνειακής βίας, αντί της κατηγορίας σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την ίδια ώρα, το Mega αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες μέρες o 52χρονος δικηγόρος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την επίσης δικηγόρο, σύζυγό του.

Όσον αφορά το ανήλικο παιδί που έχει ο Απόστολος Λύτρας με την κα. Πολυζωγοπούλου -πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ- δεν έχει καταφέρει να το δει ούτε και να μιλήσει μαζί του κατόπιν της αποφυλάκισής του, παρόλο που το ζητάει διακαώς. Κατά τις ίδιες πηγές, ο ποινικολόγος πρόκειται να καταθέσει και αίτηση επικοινωνίας με την κόρη του.

Στο μεταξύ, οι δύο δικηγόροι βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια. Ο Απόστολος Λύτρας ήταν στο Εφετείο, ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην Ευελπίδων.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στον Απόστολο Λύτρα επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι μετά την αποφυλάκισή του:

1. Απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της οικίας της σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων.

2. Απαγόρευση επικοινωνίας άμεσα ή έμμεσα με χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων προσώπων. Επιτρέπεται μόνο η επικοινωνία για θέματα που αφορούν το ανήλικο τέκνο μέσω δικηγόρων.

3. Σε περίπτωση άσκησης επικοινωνίας με το παιδί η παράδοση και η παραλαβή από τη σύζυγο ή άτομο που έχει εξουσιοδοτήσει η σύζυγος θα λαμβάνει χώρα έξωθεν του ΑΤ της κατοικίας της συζύγου, ενώ κατά την παράδοση και παραλαβή δεν θα μπορεί ο κατηγορούμενος να απευθύνεται στο πρόσωπο που συνοδεύει το τέκνο.

4. Ο κατηγορούμενος να συμμετάσχει σε συμβουλευτικό-θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Αλληλεγγύης.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ