20.4 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Σημεία “ζωής” από τον Στέφανο Κασσελάκη: Εντολή στους συνεργάτες του για “επανεκκίνηση” – ΣΥΡΙΖΑ ή νέο κόμμα;

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σημεία “ζωής” και ενεργοποίησης έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης, για πρώτη φορά μετά την πρόταση μομφής σε βάρος του, που ψηφίστηκε την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης παραμένει ενεργός στο πολιτικό πεδίο καθώς έδωσε εντολή στο επιτελείο και τους υποστηρικτές του για επανέναρξη πολιτικής δραστηριότητας και μάλιστα να είναι σε εγρήγορση.

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται, πραγματοποιεί συσκέψεις με το επιτελείο του μέσω Zoom. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του, με σκοπό να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του. Έτσι, το σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί μετά την καθαίρεσή του, εμφανίζεται πλέον λιγότερο πιθανό.

Πάντως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Στέφανου Κασσελάκη, αν δηλαδή θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος

Όπως αναφέρει το capital.gr, στενοί συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την πολιτική και για τις αποφάσεις του θα ανοίξει ο ίδιος τα χαρτιά του, προσεχώς.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών πάντως, το “προσεχώς” δεν σημαίνει και “γρήγορα”.

Αντιθέτως η εικόνα που αποκόμισαν από τις πρώτες επαφές και συσκέψεις μαζί του, είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που θέλει απλώς να αποκλείσει ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το σενάριο ότι αποχωρεί από την πολιτική, που κυκλοφόρησε από την Κυριακή ως ενδεχόμενο, μέσω πολλών και αντικρουόμενων διαρροών.

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, η Θεοδώρα Τζάκρη, στενή συνεργάτιδά του όσο βρισκόταν στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ, τον κάλεσε σε δημόσια παρέμβασή της να είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας μάλιστα “προβοκάτσια” τα περί νέου κόμματος.

Απομόνωση στις Σπέτσες

Πάντως, μέχρι στιγμής ο Στέφανος Κασσελάκης τηρεί σιγή ιχθύος και παραμένει απομονωμένος στο εξοχικό του στις Σπέτσες, αποκλεισμένος από κάθε επικοινωνία με όσους δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα των ανθρώπων που έχει επιλέξει να ακούσει και να τον ακούσουν πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Μαζί του είναι ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ και σύμφωνα με το Mega, οι δυο τους έχουν βγει από το σπίτι μόλις δύο φορές. Μία χθες βράδυ για να δειπνήσουν και μία σήμερα το πρωί που πήγαν στο λιμάνι. Τα περισσότερα παράθυρα του σπιτιού είναι κλειστά και οι δυο τους δεν βγαίνουν στην αυλή του εξοχικού.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ