27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φρίκη στη Νίκαια: 36χρονος βίασε τη σύζυγό του και χτύπησε με μπουνιά την κόρη τους

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τον τρόμο βίωσαν μία μητέρα και τα δύο παιδιά της στη Νίκαια, το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου, από τον ίδιο μάλιστα τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους. Όπως καταγγέλλει μάλιστα η γυναίκα, ο 36χρονος σύζυγός της την βίασε, ενώ χτύπησε την ανήλικη κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, έχοντας γυρίσει από την εργασία του και υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να βρίζει και να απειλεί την σύζυγό του, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ένα 9χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι 6 ετών.

Έβριζε χυδαία την σύζυγό του, με φράσεις που την πρόσβαλλαν βάναυσα ενώ αργότερα κατευθύνθηκε προς την κόρη τους, χτυπώντας την με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η μητέρα, το προηγούμενο βράδυ ο 36χρονος την έβρισε ξανά και την εξανάγκασε με απειλές και με βία σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Ο 36χρονος έχει συλληφθεί για τα αδικήματα του βιασμού, της εξύβρισης, της απειλής, της σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Από τις Αρχές έγινε λήψη βιολογικού υλικού, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση τόσο για την μητέρα, όσο και για τα δύο παιδιά. Όλοι τους φιλοξενούνται σε δομή της Αστυνομίας, έπειτα από αίτημα της μητέρας.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ