24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η κολώνα σπάει και πέφτει πάνω στη 14χρονη – Ήταν σκουριασμένη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό με την πτώση κολώνας του ΟΣΥ στη μέση του δρόμου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρωί της Τετάρτης 4/9.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Φωκών μετά τον υπόγειο δρόμο, με την κολώνα να καταλήγει στο οδόστρωμα. Αποτέλεσμα ήταν ο δρόμος να κλείσει, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κολώνα, που στηρίζει τις γραμμές ηλεκτρισμού του τρόλεϊ, ήταν σάπια στη βάση της, κάτι που προκάλεσε και την πτώση της. Όταν το τρόλεϊ έπεσε επάνω της, τα καλώδια τεντώθηκαν με αποτέλεσμα η κολώνα να κοπεί. Σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο της δημοτικής αρχής μετά το συμβάν, η κολόνα ήταν παλιά και είχε προβλήματα στατικότητας.

 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Τομπούλογλου, στο σημείο είχαν γίνει εργασίες πλακόστρωσης, όταν έγινε η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, πριν από περίπου δύο

Το Mega έφερε στο φως τρία βίντεο ντοκουμέντα, στα οποία φαίνεται ακριβώς τι έγινε με τη σκουριασμένη κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου τραυματίζοντας το 14χρονο κορίτσι.

Στο πρώτο οπτικό υλικό αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

 

 

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε τη 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

 

 

Η σκουριά είναι εμφανής, η κολώνα έχει σαπίσει. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς καθώς η 14χρονη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν η κολώνα έπεσε στο κεφάλι της.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός όταν ακούστηκε ο θόρυβος, όμως δεν ήταν μόνο αυτό μόνο σήκωσε την γειτονιά στο πόδι. Οι κάτοικοι είδαν όταν πετάχτηκαν έξω μια 14χρόνη τραυματισμένη και αιμόφυρτη.

 

 

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν έφυγε η μία από τις δύο κεραίες και σαν ντόμινο χτύπησε την κολώνα ή αν το σύρμα τεντώθηκε τόσο που να κάνει την κολώνα να σπάσει.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ