21 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Μόλις μαθεύτηκε – Εκεί θα κάνουν μήνα του μέλιτος Κασσελάκης και Τάιλερ – Βάζει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει γιους

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί ευχάριστη νότα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας μετά τον γάμο του ετοιμάζει ταξίδι του μέλιτος αλλά και να αποκτήσει και δυο γιους

Με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα -και την ανάληψη της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά από παλλαϊκή συμμετοχή και τον αριθμό ρεκόρ των 74.285 ψήφων-, έχουμε ενημερωθεί πλήρως για όλα τα αμερικάνικα έθιμα αλλά και το πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική στις ΗΠΑ.

dsc 1789

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πολύ πλούσιος, δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά στη ζωή του, έχει σπίτια στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη, και το κυριότερο είναι πως για όλα αυτά -αν και μας κρατάει και κάποια μυστικά- μας έχει ενημερώσει ο ίδιος.

Εξαιτίας του Κασσελάκη, μάθαμε στην Ελλάδα και το Honeymooon fund, όπου οι καλεσμένοι στο γάμο προσφέρουν χρήματα για να πάει το ζευγάρι μήνα του μέλιτος και σύμφωνα με πληροφορίες ο προορισμός με φήμες που ακούστηκαν στον γάμο είναι κάποιο εξωτικό νησί της Ασίας.

dsc 1789 1

Ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με πηγαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ έχει εντοπίσει μια παρένθετη μητέρα που είναι αγορομάνα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα βαφτίσει τα δυο αγοράκια του που θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει. Μάλιστα έχει δώσει στην δημοσιότητα και τα ονόματα που θέλει να του δώσει που είναι Απόλλωνας και Ηλία.

Για τη σχέση του με τον Τάιλερ είπε προσφάτως:

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

«Θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με τον Τάιλερ, τον Απόλλωνα και τον Ηλία»
«Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ