23.2 C
Rhodes
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Γιορτάσαν την πρώτη τους επέτειο με ένα λαμπερό πάρτι στην παραλία – Φωτογραφίες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Την πρώτη τους επέτειο γνωριμίας γιόρτασαν τη Δευτέρα 12 Αυγούστου η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, με ένα λαμπερό πάρτι στην παραλία.

Το διάσημο ζευγάρι, που πριν από λίγους μήνες πραγματοποίησε έναν γάμο υπερπαραγωγή, βρίσκεται στην καλύτερη φάση του, γιορτάζοντας έναν χρόνο από τη στιγμή που οι δρόμοι τους συναντήθηκαν.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο γιατρός σύζυγός της αποφάσισαν να περάσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα με φίλους τους, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Ντυμένοι στα μαγιό τους και με σαμπάνιες στο χέρι, το ζευγάρι φάνηκε να ζει μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης, περιτριγυρισμένο από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι, αποκαλύπτοντας πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο Νεκτάριος.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι γιορτάζει τον έναν χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο που ήρθε στη ζωή της και την άλλαξε προς το καλύτερο.

Η επέτειος αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το ζευγάρι, που συνεχίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί, δείχνοντας ότι η αγάπη και η συντροφικότητα μπορούν να κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

1 912 713 534 455 276 217 15

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ