21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Βασίλισσα JLo: Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι α λά Bridgerton – 55 κεράκια χωρίς τον Αφλεκ

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η JLo όπως η ίδια υπογράφει με τα αρχικά της, έκλεισε τα 55 και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της δείχνοντας στους θαυμαστές της ότι είναι και παραμένει μια βασίλισσα.

Το πέτυχε διοργανώνοντας ένα επικό πάρτι με βασιλικό θέμα εμπνευσμένο από την πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Bridgerton, του Netflix. Για την ίδια κράτησε τον ρόλο της βασίλισσας με έμπνευση από τη βασίλισσα Σάρλοτ της σειράς

Καθισμένη σε έναν χρυσό θρόνο, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για να αρχίσει το ξεφάντωμα.

Βασίλισσα JLo: Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι α λά Bridgerton - 55 κεράκια χωρίς τον Αφλεκ

Στενό κορσάζ, φαρδύ φουρό, διάφανα γάντια, χρυσές πλατφόρμες, μαλλιά πιασμένα ψηλά σε έναν ογκώδη κότσο.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Ορχηστρικη μουσική μουσική σε ρομαντικούς ρυθμούς και μια λευκή άμαξα που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σκηνικό.

 

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖΑπλώς, απαστράπτουσα.

Εκτός από την εορτάζουσα, ντυμένοι με κοστούμια εποχής και περίτεχνες περούκες ήταν και οι καλεσμένοι της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έδωσε μια ρητή εξήγηση γιατί επέλεξε τη σειρά Bridgerton ως θέμα για το πάρτι της. Ενδεχομένως να είναι φανατική της σειράς και να ταυτίζεται με την ανεξάρτητη βασίλισσα Σάρλοτ που διοικεί μόνη το βασίλειό της, όπως άλλωστε και η JLo το δικό της.

Πριν το πάρτι

Πριν ξεκινήσει το βασιλικό πάρτι, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε φωτογραφηθεί άφαβη δίπλα στην τούρτα της με τις πιτζάμες. Και βέβαια είχε μοιραστεί τη χαριτωμένη πόζα της.

“Αυτή είμαι… τώρα”

Πέρα από τα βασιλικά φορέματα, τις τιάρες και τη χλιδή με τις άμαξες και τους υπηρέτες, η JLo θέλησε να δείξει πώς πραγματικά είναι στα 55 της. Και το έκανε με την παρακάτω ανάρτηση που τη συνόδευσε με τη φράση: “Αυτή είμαι… τώρα”.

Φορώντας ένα ολόλευκο ολόσωμο μαγιό πόζαρε για τους θαυμαστές της και ανταμείφθηκε με πάνω από 1 εκατομμύριο likes σε λιγότερο από 12 ώρες.

 

Ο σύζυγός της πάντως, Μπεν Άφλεκ, δεν εθεάθη στο φαντασμαγορικό πάρτι.

Οι φήμες φουντώνουν ότι η σχέση τους ίσως να έχει φτάσει στο τέλος της.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ