27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτρα: Ξόδεψε 850 ευρώ και για να δικαιολογηθεί… σκηνοθέτησε ληστεία – Πώς την “έπιασε” η Αστυνομία

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε πως ήταν η ληστεία μίας γυναίκας οδηγού στην Πάτρα, όπως την κατήγγειλε η ίδια, από δύο άγνωστους άνδρες, το απόγευμα της Τρίτης (17/9). Το υποτιθέμενο θύμα, όπως αναφέρει το Tempo24, είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι έπεσε θύμα ληστείας από δύο αναβάτες μηχανής κατά τη διάρκεια μίας προσωρινής στάσης που είχε κάνει, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα οδηγός ανέφερε μάλιστα ότι οι υποτιθέμενοι δράστες της αφαίρεσαν- υπό την απειλή μαχαιριού- το ποσό των 850 ευρώ και δύο κάρτες τραπεζικού λογαριασμού.

Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους ληστές, αλλά τα στοιχεία της υπόθεσης έκαναν τους αστυνομικούς να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την εγκυρότητα των κατηγοριών της γυναίκας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν υλικό από κάμερες της περιοχής που να επιβεβαιώνουν όλα όσα ισχυριζόταν η γυναίκα οδηγός. Κατόπιν πιέσεως, η ίδια ομολόγησε την αλήθεια.

Αφορμή για να σκηνοθετήσει τη ληστεία ήταν το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, το οποίο προφανώς είχε ξοδέψει και ήθελε να το… δικαιολογήσει.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ