19.3 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ στην Ιταλία: 65χρονη συνέθλιψε με τo SUV της τον μετανάστη που της έκλεψε την τσάντα – Τον πάτησε τρεις φορές

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η γυναίκα φέρεται πως καταδίωξε με τη Mercedes της τον Σαΐντ Μαλκούν, που της άρπαξε την τσάντα, και τον χτύπησε θανάσιμα

Στο βίντεο φαίνεται η 65χρονη να πέφτει πάνω στον Μαλκούν, μετανάστη αλγερινής καταγωγής, να τον πατάει τρεις φορές με το αυτοκίνητό της μέχρι που τον συνθλίβει στη βιτρίνα ενός καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κατηγορούμενη στους αστυνομικούς, ο άνδρας τής έκλεψε τη τσάντα και στη συνέχεια διέφυγε, τρέχοντας. Η Νταλ Πίνο τον κυνήγησε με το αυτοκίνητό της, τον εντόπισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με φονικό όπλο το όχημά της.

Όπως μετέδωσε το Mega, αφού τον συνέθλιψε, η 65χρονη βγήκε από το όχημά της, πήρε τη τσάντα της και έπειτα αποχώρησε.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και στους αστυνομικούς είπε ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει, ωστόσο η τσάντα είχε μέσα σημαντικά έγγραφα. “Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν” είπε στην απολογία της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Σε βάρος της έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ενώ το θύμα ήταν ένας Αλγερινός μετανάστης με ποινικό παρελθόν.

Προσοχή σκληρές εικόνες

 

thetoc

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ