15.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Το ποσό που πλήρωσε με την παρέα της σε εστιατόριο στους Αγίους Σαράντα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αλβανία, μαζί με τρεις φίλους της και τον μικρό Πάρη.

Η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της έχουν ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις διακοπές τους στην Αλβανία. Πριν από λίγες ώρες ο καλός φίλος της influencer Steve Toumpas, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Στο βίντεο που έχει τίτλο «Άγιοι Σαράντα: Πόσο πληρώσαμε 4 άτομα;», βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη και τους φίλους της να επισκέπτονται ένα εστιατόριο της περιοχής.

Σύμφωνα με το βίντεο, η επιχειρηματίας και η παρέα της παρήγγειλαν ορισμένα ποτά, ενώ από φαγητά δοκίμασαν και θαλασσινά και κρεατικά. Στο τέλος του βίντεο ο Steve Toumpas αποκάλυψε ότι: «Παιδιά 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο».

 Δείτε το βίντεο:

Ιωάννα Τούνη: Ενθουσιασμένη από τις διακοπές της στην Αλβανία με τον γιο της – Οι παραλίες και η βραδινή έξοδος

Στην Αλβανία συνεχίζει τις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη.

Μετά τις αποδράσεις στα ελληνικά νησιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, η γνωστή influencer ξεκίνησε για την Αλβανία μαζί με τον γιο της και στενούς της φίλους και συνεργάτες.

Τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται εικόνες και βίντεο εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της από τις παραλίες της γειτονικής χώρας.

Δείτε το βίντεο:

 

«Τα νερά εδώ πέρα είναι μαγικά. Με κυνηγάνε τα μωρά και το δικό μου κοιμάται στο καρότσι», αναφέρει σε ένα από τα βίντεο με τον γιο της να μένει έξω στην ξαπλώστρα με την παρέα τους.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη διασκέδασε σε μεγάλο νυχτερινό club της Αλβανίας κάνοντας σχετικές αναρτήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ