24.9 C
Rhodes
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Τρέχει” νέα διαφημιστική καμπάνια για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο από τον Δήμο Καρπάθου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Δήμος Καρπάθου γνωστοποίησε ότι τρέχει μια νέα διαφημιστική καμπάνια με στόχο την τόνωση της τουριστικής περιόδου για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Όπως τονίζει:

Αυτή η καμπάνια έχει σκοπό την προβολή του νησιού μας ως ιδανικό προορισμό για ειδικές μορφές τουρισμού, όπως αναρρίχηση, πεζοπορία, κατάδυση, windsurfing, καθώς και για την πλούσια λαογραφία και τον πολιτισμό μας.
Η διαφήμιση θα διαρκέσει 3 μήνες και θα δημοσιευθεί στο περιοδικό Fly, το οποίο διανέμεται σε 4 lounges της Sky Express στην Ελλάδα και σε 10 συνεργαζόμενα lounges στο εξωτερικό. Επίσης, το περιοδικό έχει τοποθετηθεί σε όλα τα αεροσκάφη της Sky Express που ταξιδεύουν τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.
Για την διευκόλυνση των αναγνωστών, στην διαφήμιση έχει προστεθεί QR code, μέσω του οποίου οι αναγνώστες μπορούν ψηφιακά να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες για το νησί μας και τις δραστηριότητες που προσφέρει.
Με αυτή την καμπάνια, στοχεύουμε στο να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στο νησί μας και να αναδείξουμε τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η Κάρπαθος για τους λάτρεις των ειδικών μορφών τουρισμού. Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού μας και να απολαύσετε αξέχαστες εμπειρίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ