22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Όρθιοι και με χειροκροτήματα την υποδέχθηκαν οι θεατές στο Γουίμπλεντον

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην Κέιτ Μίντλετον το απόγευμα της Κυριακής οι θεατές που παρευρίσκονται στο Γουίμπλεντον για τον τελικό των ανδρών μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μόλις η μέλλουσα βασίλισσα έκανε την εμφάνισή της μαζί με την 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ όλοι, όσοι ήταν στις κερκίδες, σηκώθηκαν όρθιοι και την χειροκροτούσαν παρατεταμένα.

Εκείνη με χαμόγελο χαιρέτησε τα πλήθη και πήρε τη θέση της στο Royal Box δίπλα στην αδελφή της Πίπα Μίντλετον, η οποία έχει παρακολουθήσει και άλλους αγώνες από την 1η Ιουλίου, ημέρα έναρξης του τουρνουά.

Κέιτ Μίντλετον: Με την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την αδελφή της, Πίπα, στις βασιλικές κερκίδες

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με μωβ μίντι φόρεμα του λονδρέζικου μπραντ Safiyaa. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε την θέση της στις βασιλικές κερκίδες (Royal Box), δίπλα της κάθισε η πριγκίπισσα Σάρλοτ ενώ μαζί τους είναι και η μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα. Ο 10χρονος πρίγκιπας Τζορτζ δεν συνόδευσε την μητέρα του και την αδελφή του στο Γουίμπλεντον και είναι πολύ πιθανό να έχει ταξιδέψει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν τον τελικό της Εθνικής Αγγλίας με την Ισπανία στο πλαίσιο του Euro 2024.

Στις βασιλικές κερκίδες βρίσκονται, επίσης, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ Κρουζ, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν και ο θρύλος του τένις Αντρέ Αγκάσι. Η Κέιτ Μίντλετον ως επικεφαλής του οργανισμού «The All England Lawn Tennis & Croquet Club» από το 2016, θα απονείμει το τρόπαιο στον νικητή του τουρνουά.

 

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση, μετά την διάγνωση με καρκίνο. Τον περασμένο Μάρτιο η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιώνας με ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά την διάγνωση με τη νόσο, ήταν το Σάββατο 15 Ιουνίου στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη.

Το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε μόλις το απόγευμα του Σαββάτου την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον ενώ οι διοργανωτές είχαν εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η υγεία της δεν της επέτρεπε να παραστεί. Το έπαθλο στον νικητή του τελικού των ανδρών θα απένειμε η δούκισσα του Γκλώστερ, επίτιμη πρόεδρος του οργανισμού «The All England Lawn Tennis & Croquet Club» επί 25 χρόνια.

Με πληροφορίες από news.sky.com

 

lifo

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ