28.2 C
Rhodes
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026

Βαρύ πένθος στη Σορωνή: «Έφυγε» ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου – Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Σορωνή μετά την απώλεια του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από γενναία μάχη, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση σε όλους όσοι τον γνώριζαν, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τον χαρακτήρα, την καλοσύνη και το μόνιμο χαμόγελό του.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής, Γιάννης Μαρίνος, αποχαιρέτησε τον συγχωριανό του, γράφοντας:

«Ο Θοδωρής μας πέταξε ψηλά… αυτό το μεγάλο παιδί με τη χρυσή καρδιά, το μόνιμο χαμόγελο και το πηγαίο χιούμορ, έφυγε χθες βράδυ μετά από σκληρή μάχη. Τον Θοδρή μας δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Ως ένδειξη σεβασμού και πένθους, η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής και η Επιτροπή Εκδηλώσεων και Δράσεων της Κοινότητας αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Η απώλεια του Θοδωρή Παπαθεοδώρου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη Σορωνή. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που ξεχώριζε για τη ζεστή του καρδιά, την αισιοδοξία του και την αγάπη του για τον τόπο του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ