18.2 C
Rhodes
Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026

ΥΠΕΞ: 227 Έλληνες επαναπατρίστηκαν από τη Μέση Ανατολή – Μετ’ εμποδίων η επιστροφή ακόμη 600 από το Ντουμπάι

Περισσότερα άρθρα

spot_img

ι επιχειρήσεις συνεχίζονται και το Υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής σε Έλληνες πολίτες που έχουν επηρεαστεί από την εμπόλεμη κατάσταση στην ευρύτερη Μέση Ανατολή

Συνεχείς είναι οι επιχειρήσεις του υπουργείου Εξωτερικών για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη «φλεγόμενη» Μέση Ανατολή, ενώ μετ’εμποδίων θα γίνει σήμερα Σάββατο (7.3.26) η επιστροφή περίπου 600 Ελλήνων από το Ντουμπάι.

Όπως έγινε γνωστό υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εξωτερικών ολοκληρώθηκαν με ασφάλεια χθες, Παρασκευή οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων και μελών οικογενειών τους που βρίσκονταν στη Μέση Ανατολή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ