8.8 C
Rhodes
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Απαντά στον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, μουσικό του αδερφού του: “Κάθε χρόνο στις 18 Φλεβάρη βγαίνει και λέει κάτι κακό για εμένα”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για έναν από τους παλιούς συνεργάτες του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη, τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ποτέ με τον ίδιο.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, έναν από τους παλιούς συνεργάτες του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ποτέ με τον Κωνσταντίνο.

Αν και το σχόλιο του Ρουσσέτου Δημητρόγλου ήταν αρκετά καυστικό, ο Κωνσταντίνος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διατήρησε ήρεμη στάση και προτίμησε να μην επεκταθεί σε αρνητικά σχόλια, επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί να ασχολείται με τέτοιες καταστάσεις και προτιμά να προχωρά μπροστά.

«Η αγάπη του κόσμου απαλύνει που είναι πάντα η ίδια, αυξάνεται και είναι πάντα ζωντανή». ανέφερε για την απώλεια του αδερφού του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε γι’ αυτό: «Κάθε 18 Φεβρουαρίου λέει κάτι κακό για εμένα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν έχω κάνει σε κανέναν κακό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ