19.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 14χρονo πέθανε σήμερα στο Ναύπλιο – O τραγικός λόγος που το έκανε

Περισσότερα άρθρα

spot_img

«Πήρε αποβολή, το έβαλα κι εγώ τιμωρία και έπεσε» είπε ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Ναυπλίου

Για αυτοκτονία κάνει λόγο ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος έπεσε από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο.

Το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου. Στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, ωστόσο ο πατέρας του αναφέρει πως αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον έβαλε τιμωρία.

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ