21.6 C
Rhodes
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Νεκρό 14χρονο παιδί – Έπεσε από τις κερκίδες γηπέδου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη μία το μεσημέρι της Τρίτης στο Ναύπλιο όπου σκοτώθηκε ένας 14χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του argolikeseidhseis, το παιδί έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χάνοντας τη ζωή του.

Προφανώς η πτώση έγινε από κάποιο ψηλό σημείο της υποδομής, στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του μικρού παιδιού, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου, ο οποίος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. “Τρέξαμε. Προφανώς είχε πέσει (σσ το παιδί) από μεγάλο ύψος. Προφανώς από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του. Εγώ δεν ήξερα ότι είναι νεκρό. Σφυγμό δεν είχε, δεν κουνούσε άκρα, οπότε κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ. Υπέθεσα ότι χρειάζεται άμεση βοήθεια” είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

 

 

 

Ναύπλιο
Ναύπλιο - κερκίδες
thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ