24.3 C
Rhodes
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

ΑΝΤ1: Ηχηρή απουσία από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σήμερα, τρίτη 22/10, η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ξεκίνησε με ένα άτομο λιγότερο στο πλατό. Ο Γιώργος Λιάγκας, καλημέρισε τους τηλεθεατές αναφερόμενος στην απουσία.

Ο λόγος, για τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η δημοσιογράφος, η οποία συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην εκπομπή «Πρωινό» δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή.

Η “έξοδος”της Φωτεινής Πετρογιάννη από το πλατό του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στην αρχή της εκπομπής ενημέρωσε το κοινό ότι η δημοσιογράφος κάνει από σήμερα χρήση της άδειας που δικαιούται, λόγω της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι, διότι η Φωτεινούλα μας είναι έγκυος και σε έναν μήνα περίπου γεννάει. Από σήμερα κάνει χρήση της άδειας που δικαιούται. Μπορεί να έρθει καμιά φορά, αλλά επισήμως δεν θα μπορεί πια να είναι στην εκπομπή μας. Θα την περιμένουμε όταν γεννήσει και με το καλό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας».

Δείτε το βίντεο:

 

Η αποκάλυψη του φύλλου του μωρού στην Πρεμιέρα του “Πρωινού”

Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, που έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” με την ίδια να βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο πλευρό του παρουσιαστή αποκάλυψε το φύλο του πρώτου της παιδιού στο πλατό

liagkas petrogianni 1

Ο Γιώργος Λιάγκας, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά σε αυτό το γεγονός κατά την έναρξη της εκπομπής. «Πάω να υποδεχτώ δυο ανθρώπους μαζί. Τέταρτη σεζόν η Φωτεινούλα ήταν έγκυος από πριν. Το γνωρίζαμε και πριν την εκπομπή αλλά είναι αυτό που λέμε ότι αν δεν δέσει το μωρό δεν το λέμε».

Και η ίδια αμέσως απάντησε, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει: «Το σεβάστηκαν οι συνάδελφοι που το γνώριζαν και εσείς που ξέρετε ότι πέρασα λίγο δύσκολες ημέρες. Είναι μπέμπης. Είμαι στον 7ο. Αρχές Δεκέμβρη θα γεννήσω. Από εδώ θα φύγω 15 Νοέμβρη. Θα κάτσω λίγο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ