24.8 C
Rhodes
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Διακινητής σκληρών ναρκωτικών ετών…14 – Στο δωμάτιό του εντόπισαν μίνι μάρκετ ναρκωτικών

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Διακινητής σκληρών ναρκωτικών ετών…14. Χειροπέδες σε έναν ανήλικο με καταγωγή από το Πακιστάν που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανήλικων προσφύγων και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών πέρασαν στελέχη της ασφάλειας Κυψέλης.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην δομή που βρίσκεται επί της οδού Σποράδων, μετά από επικοινωνία της υπεύθυνης βάρδιας στις 16:45 το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως τους είπε, άλλοι ανήλικοι της ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος 14χρονος είχε στο δωμάτιο του ναρκωτικές ουσίες.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του ανήλικου ένα …μίνι μάρκετ ναρκωτικών. Συνολικά εντόπισαν 20 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν 17,6 γραμμάρια κάνναβης, 0,69 γραμμάρια ηρωίνη, 1,55 γραμμάρια shisa, 25,12 γραμμάρια extasy και 60,9 γραμμάρια επεξεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας.

Παράλληλα βρήκαν και μια ζυγαριά ακριβείας . Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι σε δομές που φιλοξενούνται ασυνόδευτα ανήλικα θα συνεχιστούν με στόχο την πρόληψη έκνομων ενεργειών εντός των χώρων αλλά και πέριξ αυτών.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ