23.3 C
Rhodes
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Το βέτο του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την πεθερά του και η “διαβολική” Κάρολ Μίντλετον: “Δεν δέχομαι αντίρρηση”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Yπήρχε ένα πράγμα για το οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έθεσε βέτο την ημέρα της στέψης του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, και αφορούσε την πεθερά του Κάρολ Μίντλετον, σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα.

Το βιβλίο, Charles III: The Inside Story του Robert Hardman, αναφέρει ότι ο Γουίλιαμ ήταν ανυποχώρητος στην απαίτησή του σχετικά με την παρουσία της οικογένειας της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον και την εμφάνισή τους τη μεγάλη μέρα.

carole middletonΗ Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να ήταν τόσο ανένδοτος που ο Κάρολος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσει το αίτημά του. Και κατά την άποψη του συγγραφέα, αυτή η απόφαση δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στη βασιλική οικογένεια.

Ο συγγραφέας έγραψε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε “άμεσο αίτημα” να παρευρεθεί η οικογένεια Μίντλετον στη στέψη και να καθίσει σε υψηλού προφίλ θέση.

Pippa MiddletonΗ Πίπα Μίντλετον στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο Χάρντμαν σημείωσε ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα συνέβαινε στο παρελθόν ενώ επεσήμανε ότι στη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ οι Μαουντμπάττεν – η οικογένεια του πρίγκιπα Φιλίππου – εκπροσωπούνταν μόνο από την κόμισσα Μαουντμπάττεν, με πολλούς συγγενείς να έχουν μείνει εντελώς εκτός της λίστας καλεσμένων.

Pippa MiddletonΟ Τζέιμς και η Πίπα Μίντλετον στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ωστόσο, ο Μάικλ και η Κάρολ Μίντλετον, καθώς και τα δύο αδέρφια της Κέιτ – Τζέιμς και Πίπα – ήταν καλεσμένοι στη μεγάλη μέρα που σηματοδότησε επίσημα την έναρξη της βασιλείας του Κάρολου.

pippa middletonΗ οικογένεια Μίντλετον στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Αυτό ήταν ένα “άμεσο αίτημα από τον ίδιο τον Πρίγκιπα της Ουαλίας”, έγραψε ο Χάρντμαν, επικαλούμενος μια ανώνυμη πηγή που είπε: “Το να έχει την οικογένεια της Κέιτ εκεί ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον… επέμενε απόλυτα να συμπεριληφθεί όλη η οικογένεια της συζύγου του.”

H “σατανική” Κάρολ Μίντλετον

Την ίδια ώρα, η σειρά The Crown του Netflix, παρουσίασε τη μητέρα της Κέιτ Μίντλετον ως “σατανική“.

Η έκτη σεζόν της σειράς του Netflix εμφάνισε την Κάρολ Μίντλετον πίσω στο 2001, δείχνοντας ότι προσπαθούσε με κάθε τρόπο να προξενέψει την κορη της και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο St Andrews.

Ο θείος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Γκάρι Γκόλντσμιθ, δήλωσε ότι “σταμάτησε” να βλέπει τη σειρά επειδή ήταν “πολύ δύσκολο να την παρακολουθεί”. “Άρχισε να γίνεται γελοίο και εξωπραγματικό όλο αυτό. Η Κάρολ δεν είναι τόσο κακός άνθρωπος”, συνέχισε ο Γκόλντσμιθ.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον της σειράς γιατί κυριολεκτικά είναι πολύ κακή”.

H οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον είναι πάντα παρούσα σε royal γεγονότα.

 

 

Διαβάστε Επίσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ