23.3 C
Rhodes
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Βρετανία: Το «μυστικό παιδί» του Καρόλου και της Καμίλα – Ποιος «απειλεί» το βασιλικό ζεύγος

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Oι βασιλικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε επιφυλακή αυτό το Σαββατοκύριακο για να προστατεύσουν τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα από έναν Αυστραλό που ισχυρίζεται ότι είναι ο καρπός του κρυφού ερωτά τους.

Ο γεννημένος στη Βρετανία Σάιμον Τσαρλς Ντόραντ Ντέι, 58 ετών, είναι πεπεισμένος ότι είναι ο νόθος γιος τους, ο οποίος δόθηκε για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του.

karolos.jpg

Απαιτούσε ένα τεστ DNA για να αποδείξει τον ισχυρισμό του για χρόνια – αλλά τώρα έχει μπει σε λίστα παρακολούθησης μετά από μια προειδοποίηση ότι μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Όταν ανακοινώθηκε η περιοδεία του Καρόλου και της Καμίλα και της Camilla, ο 58χρονος υπαινίχθηκε ένα σχέδιο να αντιμετωπίσει το βασιλικό ζεύγος μετά την άφιξή τους στο Σίδνεϊ το βράδυ της Παρασκευής.

Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι ο Αυστραλός θα παρακολουθείται στενά από τους βασιλικούς σωματοφύλακες όσο ο βασιλιάς και η βασίλισσα βρίσκονται στη χώρα.

Υπάρχουν ήδη περίπου 20 ονόματα σε αυτή τη λίστα παρακολούθησης», είπε ένας ειδικός σε θέματα προστασίας – ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για λόγους ασφαλείας – είπε στην Daily Mail Australia.

«Και σίγουρα όποιος κάνει θόρυβο δημόσια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Θα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί έρευνες στο ιστορικό για τα ονόματα που έχουν και είναι τυπικό να γίνονται ψυχολογικές αξιολογήσεις με βάση τυχόν ποινικές καταδίκες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Ντόραντ Ντέι υιοθετήθηκε όταν ήταν περίπου οκτώ μηνών τον Αύγουστο του 1966 στο Πόρτσμουθ στη νότια ακτή της Αγγλίας, όταν η Καμίλα ήταν 18 ετών και ο Κάρολος 17.

Ο πατέρας των εννέα παιδιών υποστηρίζει ότι η υιοθετημένη γιαγιά του, η οποία εργαζόταν για τη Βασίλισσα, βοήθησε να διευθετηθεί η υιοθεσία και η νέα του ζωή ως βασιλικός παρίας.

Τώρα θέλει να βγει η αλήθεια για να πάρει τη θέση του Γουίλιαμ ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου και να γίνει ο νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Αλλά οι βασιλικοί φύλακες θα έχουν ενημερώσει την αστυνομία και την ASIO για να τον κρατήσουν μακριά από τον Κάρολο και την Καμίλα όσο βρίσκεται στην Αυστραλία.

Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται στο Σίδνεϊ από το βράδυ της Παρασκευής, όπου θα περάσουν το Σαββατοκύριακο πριν από ένα ταξίδι στην Καμπέρα τη Δευτέρα, και επιστρέψουν στο Σίδνεϊ πριν φύγουν από την Αυστραλία την Τετάρτη .

Η βασιλική ομάδα προστασίας θα έχει την αποστολή να κρατά τον Αυστραλό μακριά από το βασιλικό ζεύγος καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο 58χρονος δηλώνει απογοητευμένος από την άρνηση να του αναγνωρίσουν τη θέση του στη βασιλική οικογένεια. Αρνήθηκε να παρακολουθήσει την ενθρόνιση του Καρόλους, λέγοντας ότι είχε «καλύτερα πράγματα να κάνει».

Ο Ντοραντ Ντει πιστεύει ότι υπάρχουν ασυνέπειες στο επίσημο πιστοποιητικό γέννησής του και στο όνομά του αποδεικνύει ότι είναι βασιλικού αίματος.

Αλλά το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων του έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη ιστορία γνωριμίας, που λέει ότι ο Κάρολος γνώρισε την Καμίλα χρόνια μετά τη γέννηση του 58χρονου.

Ο Ντοραντ Ντέι ισχυρίζεται ότι η έρευνά του υποδηλώνει ότι ο Κάρολος και η Καμίλα γνωρίστηκαν το 1965, όταν συναντήθηκαν στην κηδεία του Ουίνστον Τσόρτσιλ τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Ωστόσο, ο Κάρολος και η Καμίλα αναφέρεται ευρέως ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν αγώνα πόλο στο Windsor Great Park το 1970.

Ο 58χρονος έχει 29.000 θαυμαστές στο Facebook που ακολουθούν την προσπάθειά του να αποδείξει το βασιλικό του δικαίωμα – αλλά πολλοί περιφρονούν τον εξωφρενικό ισχυρισμό του.

 

 

newsbomb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ