24.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Τροχαίο στην Παραλιακή: Είχε πάρει και ναρκωτικά ο 39χρονος γκαλερίστας – “Είμαι σε άθλια κατάσταση” είπε στην απολογία του

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 39χρονο γκαλερίστα που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο της Λεωφόρου Ποσειδώνος όπου ένας 51χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του.

Όπως έγινε χθες γνωστό, ο γιος του γνωστού γκαλερίστα κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη βγήκε θετικό.

Το Mega μετέδωσε ότι ο 39χρονος είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα του ήταν τριπλάσια από αυτή που προβλέπεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το “Live News”, στον οργανισμό του 39χρονου εντοπίστηκαν και ναρκωτικές ουσίες, με τα ευρήματα να μην έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία, επειδή αναμένονται τα αποτελέσματα για το είδος των ναρκωτικών.

 

Τι ανέφερε στην απολογία του

Στην απολογία του ο 39χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τι έγινε.

“Είμαι σε άθλια κατάσταση. Στη ζωή μου δεν έχω ούτε κλήση από την τροχαία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη λόγω της δουλειάς μου. Ποτέ δεν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στους δρόμους. Έχω λευκό ποινικό μητρώο” είπε στις δικαστικές Αρχές.

 

 

“Εκείνο το βράδυ έφυγα από το Κολωνάκι έχοντας πιει τρία ποτήρια κρασί. Θυμάμαι ότι κάποιος με εμβόλισε με το αυτοκίνητο από τα δεξιά μου. Μάλιστα, το αυτοκίνητό μου επειδή είχε ένα μηχανικό πρόβλημα είχε μπει σε safe mode δηλαδή, δεν μπορούσα να τρέξω πάνω από 110 χλμ. Δεν θυμάμαι τι έγινε. Έπειτα ξύπνησα στο νοσοκομείο” πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ