26.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Ναι τα κατάφερε! – Βγήκε η Μαρινέλλα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλευόταν από τις 25.9.24 μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16.10.24).

Πλέον, η Μαρινέλλα μεταφέρεται από τη ΜΕΘ σε δωμάτιο νοσηλείας, καθώς η κατάσταση της υγείας της μετά το εγκεφαλικό βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

 

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και όσους αγωνιούσαν για την τύχη της.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ