23.2 C
Rhodes
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Το απόγευμα του Σαββάτου 12/10, ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, ενώ αμέσως μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε και η βάπτιση του ενός έτους γιου τους.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά ήταν και ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τον μεγαλύτερο γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή.

Μετά το διπλό μυστήριο, ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό κατάστημα στο Σχοινιά, με το νεόνυμφο ζεύγος να διασκεδάζει μαζί με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς χόρεψε με τη σύζυγό του και τις φίλες της το τραγούδι “Άντεξα” του αδελφού του ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς, ενώ και ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να μη χορέψει και εκείνος μαζί με τον Νίκο Γιάννη, δείχνοντας έτσι τις χορευτικές του ικανότητες.

Τη χαρά του για τον γάμο του αδερφού του, δεν μπορούσε να κρύψει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Weekenders δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια σημαντική μέρα για τα παιδιά και βεβαίως για τον νεοφώτιστο. Τους εύχομαι κάθε ευλογία, κάθε καλό, ευτυχία στη ζωή τους, αγάπη και υγεία. Βεβαίως συγκινήθηκα. Δεν είχε άγχος ο Απόστολος σήμερα. Στην προετοιμασία ήταν πολύ χαλαρός. Ως θείος είμαι όπως κι ως μπαμπάς”.

 

 

 

r

 

 

r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ