24.3 C
Rhodes
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ραγδαία εξέλιξη με τον Στέφανο Κασσελάκη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Έγινε πρόταση για διαγραφή και αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόταση για διαγραφή του Κασσελάκη –  Αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη ζήτησε από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μουζάλας

Ένταση εντός και εκτός της αίθουσας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε όταν η πλειοψηφία δεν έδωσε τον λόγο στην Θεοδώρα Τζάκρη η οποία είχε αρνηθεί προηγουμένως να διαπιστευθεί και να πάρει το καρτελάκι του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλες οι προτάσεις που κατατίθενται στην ΚΕ θα τεθούν προς ψηφοφορία στο τέλος της συνεδρίασης.

Πηγές του προεδρείου της συνεδρίασης ανέφεραν: «Προσπάθησαν να σπάσουν την πλειοψηφία και δεν το κατάφεραν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Διότι και δεν ξέρουν και δεν έμαθαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε έχουν κάποιο ενδιαφέρον για αυτόν. Μόνο για το σακάκι του Κασσελάκη που θα τον βγάλουν και πρόεδρο. Η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε να πάρει το λόγο χωρίς να έχει εγγραφεί ομιλήτρια και χωρίς να έχει διαπιστευθεί ως παρούσα διότι είναι στους απόντες που προσπαθούσαν να μην έχει πλειοψηφία το όργανο».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η κ. Γεροβασίλη ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε από την κ. Τζάκρη να κατέβει να πάρει το καρτελάκι της και να μιλήσει. Αν το πάρει θα θεωρηθεί παρούσα και θα υπάρξει μεγαλύτερη πλειοψηφία.

Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκης έλεγαν ότι «η Κεντρική Επιτροπή αρνήθηκε την λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου που είχε ζητήσει η Θεοδώρα Τζάκρη».

Ο Γιάννης Μαντζουράνης – φωτογραφίζοντας προφανώς τον Στέφανο Κασσελάκη – είπε στην ομιλία του ότι “με φρου-φρου και αρώματα” δεν γίνεται πολιτική ούτε “με τα μπρος πίσω των υποψηφίων”.

20241012132001 76891220241012132001 77424420241012132001 78131620241012132001 693641

Το περιστατικό προκάλεσε ένταση και εκτός της αίθουσας που διεξάγεται η συνεδρίαση από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που έχουν προσέλθει και εκφράζουν εντόνως τις διαμαρτυρίες τους ενώ ενίοτε διαπληκτίζονται με άτομα της άλλης πτέρυγας.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη

Πρόταση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θύμιος Γεωργόπουλος.

Εξηγώντας την πρότασή του, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε: «Υπάρχουν οι 17 λόγοι του αιτήματος του Θέμη Μουμουλίδη, 18ος είναι το εξώδικο, το οποίο όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά δεν έπρεπε να σταλεί, 19ος είναι η συνέντευξη στον Χατζηνικολάου όπου μόνο αλλαγή πολιτεύματος δεν ζήτησε, 20ός είναι η σημερινή προσπάθεια δι’ αντιπροσώπων, όπως οι ίδιοι είπαν, να εμποδίσουν τη διαδικασία της Κεντρικής Επιτροπής. Δεν σέβεται καμία από τις αποφάσεις των οργάνων. Δεν μπορεί να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

mouzalas m

O Γιάννης Μουζάλας ζήτησε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη

Τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε ο Γιάννης Μουζάλας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ