25.6 C
Rhodes
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

200 προσλήψεις νοσηλευτών στα νησιά θα στηρίξει με οικονομική ενίσχυση της μισθοδοσίας τους η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

200 προσλήψεις νοσηλευτών στα νησιά θα στηρίξει με οικονομική ενίσχυση της μισθοδοσίας τους η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

200 προσλήψεις Νοσηλευτικού προσωπικού στις δομές δημόσιας υγείας των νησιών μας, θα στηρίξει, με την παροχή προσθέτου οικονομικού επιδόματος-κινήτρου, η Περιφέρεια μας.
Μετά την πρωτοβουλία μας για παροχή οικονομικού επιδόματος στο Ιατρικό προσωπικό, που αποτέλεσε και τον καταλύτη για την πανελλαδική καθιέρωση του μέτρου, προχωρήσαμε με απόφαση που ελήφθη στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην αντίστοιχη πρωτοβουλία και για νοσηλευτικό προσωπικό που θα δηλώσει συμμετοχή σε προκηρύξεις του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη θέσεων στις δομές δημόσιας υγείας των νησιών μας.
Στην δημόσια υγεία επενδύουμε σταθερά και επίμονα και ανοίγοντας δρόμους. 102 γιατροί έφτασαν να λαμβάνουν το μηνιαίο οικονομικό επίδομα που αποφασίσαμε να χορηγούμε, πρώτοι στην χώρα, πριν από χρόνια, σε γιατρούς που αποφάσιζαν να υπηρετήσουν στα νησιά μας.
Διευρύνουμε αυτή την πρωτοβουλία και με νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Σε 170 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού του ΕΣΥ και σε 30 προσλήψεις διασωστών του ΕΚΑΒ, η Περιφέρεια μας θα χορηγήσει οικονομικό επίδομα 3.600,00 Ευρώ ετησίως.
Στην δημόσια υγεία επενδύουμε με αφοσίωση και αγάπη, χωρίς λαϊκισμό και καπηλεία. Ξεπερνάμε όρια διοικητικά, πολιτικά και οικονομικά, ξεπερνάμε σκουριασμένες αντιλήψεις, αφήνοντας το ισχυρό και αποτελεσματικό αποτύπωμα που αντανακλά σε ανάγκες της κοινωνίας, στην πράξη. Γιατί, με τα θέματα υγείας εμείς δεν παίζουμε, δεν λαϊκίζουμε. Μόνο δουλεύουμε✌️
Καλημέρα !

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ