24.3 C
Rhodes
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αuτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που έκανε μήνυση σε γυναίκα θαυμάστρια του γιατί τον παρενοχλούσε

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει θαυμάστρια, η οποία τον παρενοχλούσε καθημερινά επί μήνες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε ενώ άφηνε στο σημείο και πειστήρια με γενετικά υλικά.

15c392d017c7b6a276f96ae0b0114585 l

Το ζεις. Αλλά μπορείς και να το ζήσεις!Eurobank x Mastercard

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν της είχε δώσει κανένα δικαίωμα και ήταν ένας μονόπλευρος έρωτας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE.

 

«Έφτασε σε απροχώρητο σημείο και γι’ αυτό κινήθηκε έτσι δραστικά ο δικηγόρος μας. Τα τελευταία αρκετά χρόνια τον ενοχλούσε» λέει στο tlife.gr, η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Παπαδοπούλου.

giannis ploutarxos 4

Το stalking, που έχει γίνει θέμα και για σειρά του Netflix, είναι ένα μοτίβο ανεπιθύμητης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει εμμονική παρακολούθηση, παρενόχληση, επανειλημμένη επαφή ή παρακολούθηση άλλου ατόμου. Μια συμπεριφορά που προκαλεί στα θύματα τρόμο και εκφοβισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ