27.7 C
Rhodes
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αποθεώθηκε η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο: Καθήλωσε 65.000 θεατές

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Αποθεώθηκε η Άννα Βίσση από τους περισσότερους από 65.000 θεατές που την παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο Καλλιμάρμαρο.

Οι θαυμαστές της με σύνθημα “Ό,τι έχω ζήσει, το έχει πει η Βίσση”, έζησαν το όνειρό τους.

Η τραγουδίστρια πέραν από τη συγκινητική αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Δημήτρη Κόκκοτα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

“Ένας αγαπημένος τραγουδιστής δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο, να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να του στείλουμε τη θετική μας ενέργεια”.

“Ο Νίκος Καρβέλας του είχε γράψει αυτό το τραγούδι που αγαπάω” είπε και ερμήνευσε το “Στο ‘χω πει”.

Η χθεσινή συναυλία ήταν η κορύφωση της φετινής περιοδείας της Άννας Βίσση, που γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

 

Φυσικά, ανάμεσα στους θαυμαστές της, βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι της Άννας Βίσσης, αλλά και ηθοποιοί καθώς και εκπρόσωποι της τηλεόρασης και της σόουμπιζ.

 

 

 

Νίκος Καρβέλας, Έλενα Φερεντίνου, Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Κώστας Πηλαδάκης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της Αντριάννα, Νόνη Δούνια, Γιώργος Καπουτζίδης, Κώστας Σπυρόπουλος, Όλγα Πολίτη.

Νίκος Καρβέλας-Έλενα ΦερεντίνουΝίκος Καρβέλας-Έλενα Φερεντίνου

 

Μαρία ΣάκκαρηΜαρία Σάκκαρη
Γιώργος ΚαπουτζίδηςΓιώργος Καπουτζίδης
Yβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος

 

Μπρούνο Τσερέλα-Αθηνά ΟικονομάκουΜπρούνο Τσερέλα-Αθηνά Οικονομάκου

 

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος-Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΒασίλης Σταθοκωστόπουλος-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Γιάννης Κεντ-Μαρί ΚωνσταντάτουΓιάννης Κεντ-Μαρί Κωνσταντάτου

Εκεί ήταν οι Αλεξάνδρα Πασχαλίδη, Μπρούνο Τσερέλα, Αθηνά ΟικονομάκουΜαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Μοιραράκη, Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ευγενία Σαμαρά, Ανθή Βούλγαρη, Κώστας Κωνσταντινίδης, Μαίρη Καβογιάννη, Ζήνα Κουτσελίνη, Ελένη Βουλγαράκη, Ζόζεφιν, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι μερικοί από τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” στη χθεσινή συναυλία.

βισση

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ