26.3 C
Rhodes
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πολάκης απαντά στον Κασσελάκη: “Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τον Στέφανο Κασσελάκη “καρφώνει” ο Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων ειρωνεύεται το “Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο” του Κασσελάκη και γράφει: “Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!!”.

Μάλιστα, καλεί τους συνυποψηφίους του “να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!!

Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο!

Αντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!

ΥΓ.: Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, ενέργεια, καύσιμα, χοντρεμπόριο, Αττική Οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης!

ΟΧΙ με γενικόλογες επικλήσεις του “καινούργιου”, του “νέου”, του “δικού μας” και λοιπά έπεα πτερόεντα…

 

 

Φάμελλος για Κασσελάκη: Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει υποψήφιος, δεν το δηλώνει

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στηνν εκπομπή “ΕΡΤALKS” του ΕΡΤNews και στον Απόστολο Μαγγηριάδη, σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητά του στις εκλογές του κόμματος.

Αρχικά σχολίασε την ανάρτηση Κασσελάκη, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. “Θέλω να πω ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει. Δεν το δηλώνει τουλάχιστον. Αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τον κίνδυνο αποκλεισμού υποψηφίων από το συνέδριο, κάτι το οποίο δεν έχει μπει ποτέ στη συζήτηση. Θεωρώ ότι είναι μια ανησυχία που δημιουργείται χωρίς λόγο. Δεν αμφισβητεί κανείς από εμάς ούτε τις υπογραφές, ούτε το πόθεν έσχες”, εξήγησε.

Πρόσθεσε συνεχίζοντας για το βίντεο Κασσελάκη πως: “Οφείλω να ομολογήσω ότι ζητάει μια συγγνώμη από τους πολίτες και μάλιστα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στις εκλογές, για τις αποφάσεις των οργάνων. Θα περίμενα όλοι μας, και εγώ είμαι διατεθειμένος να το κάνω εδώ, να κάνω μια αυτοκριτική για τα λάθη που γίνανε και οδήγησαν στη συρρίκνωση και απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί για αυτό πάμε για εκλογή νέου προέδρου. Για αυτό προέκυψε η μομφή, γιατί συρρικνώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ