25.4 C
Rhodes
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για μοντέλο του OnlyFans που έκανε «δελτίο καιρού» με μπικίνι για τον τυφώνα Έλεν με τους 160 νεκρούς

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο που ανήρτησε πριν λίγα 24ωρα μοντέλο στο OnlyFans το οποίο έκρινε ότι ήταν καλή ιδέα να παρουσιάσει ένα «δελτίο καιρού» την ώρα που ο τυφώνας Έλεν έχει αφήσει πίσω του περισσότερους από 160 νεκρούς.

Στο βίντεο, η Σκάιλερ Σίμπσον φόρεσε ένα ροζ μπικίνι, κράτησε μια ομπρέλα, και άρχισε να μιλάει για τις πλημμύρες που είχε προκαλέσει ο τυφώνας Έλεν στην Τάμπα.

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Σίμπσον γελούσε και έπαιζε με μια ομπρέλα ενώ της πετούσαν παγάκια.

«Πέρα από την πλάκα, ελπίζω όλοι να είναι καλά και η καρδιά μου είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από την καταιγίδα» έγραψε η ίδια στη λεζάντα του βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατομμύρια views στα social media.

«Ελπίζω ένα μέρος από όσα κέρδισες από το βίντεο να πήγαν σε πληγέντες», «είσαι για σφαλιάρες, ο πατέρας σου θα είναι υπερήφανος», «είναι αηδιαστικό να πουλάς περιεχόμενο ενώ άλλοι υποφέρουν. Θα το βρεις μπροστά σου» ήταν ορισμένα από τα σχόλια για το βίντεο.

Η Σίμπσον, πάντως, υποστηρίζει «ότι αρκετοί από όσους επηρεάστηκαν, γέλασαν με το βίντεο. Έκανα πλάκα για τους δημοσιογράφους, αν δεν τον αντιλαμβάνεστε κάντε unfollow».

 

 

pronews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ