25.9 C
Rhodes
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Γλυφάδα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – Νέα βίντεο με απειλές στο Τικ Τοκ

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης στην Γλυφάδα, με δεκάδες βίντεο να κυκλοφορούν στο Tik Tok από μαθητές που εξαπολύουν απειλές κατά των τριών κοριτσιών και όσων συμμετείχαν στην επίθεση κατά της μαθήτριας.

Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.

Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.

glyfada-(2).jpg
glyfada.jpg

Αποκλειστικό ηχητικό Newsbomb.gr: Πανηγυρίζουν τα 14χρονα για το ξύλο στη Γλυφάδα – «Καλά της έκανε»

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από… αγέλη συνομήλικων της δυστυχώς το πόσο «αρρωστημένη» είναι η ρίζα πίσω από το σοκαριστικό περιστατικό προκαλεί ανατριχίλα.

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει για πρώτη φορά και σε αποκλειστικότητα ένα ηχητικό. Ένα ηχητικό από μια ομαδική συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φίλους της 14χρονης που ξυλοφόρτωσε το άτυχο κορίτσι στη Γλυφάδα. Αυτά που θα ακούσετε είναι σοκαριστικα.

Είναι σοκαριστικά γιατί το κορίτσι που ακούγεται να μιλάει, φίλη της 14χρονης, όχι μόνο χαίρεται για το ξύλο που έπεσε, αλλά δικαιολογία την ωμή βία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «καλά της έκανε, τα ήθελε ο κ@@ος της. Έβριζε νεκρά, μάνες και προκαλούσε, έλεγε ψέματα στους μπάτσους»!

Σοκάρουν οι συνομιλίες στο διαδίκτυο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Η ρίζα του προβλήματος είναι βαθιά. Δεν είναι ένας καυγάς μεταξύ παιδιών. Κανείς πλέον από όσους καθημερινά βλέπουμε δεν είναι απλός καυγάς. Μιλάμε για παιδιά 14 ετών που έχουν πλέον τη βία ως απάντηση στις διαφωνίες.

Βλέπουμε ανήλικους να μαχαιρώνονται για περιοχές και αντιπαλότητες. Βλέπουμε ανήλικα να βαράνε καθηγητές.

Αύξηση 47% στα περιστατικά εγκληματικότητας ανηλίκων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ειδικά στις περιπτώσεις σωματικής βλάβης η αύξηση άγγιξε το 73%.Κάθε τρεις ώρες κατηγορούνται 2 ανήλικοι.

Πλέον μιλάμε για κοινωνικό πρόβλημα και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις.

Και καλό θα είναι η Πολιτεία να πράξει γρήγορα και να βρεθεί λύση, γιατί το «αύριο» της χώρας ως κοινωνία, προμηνύεται δυσοίωνο…

newsbomb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ