26.3 C
Rhodes
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραγωδία μέσα σε σχολική τάξη: 14χρονος μαθητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε μπροστά στους συμμαθητές του

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένας 14χρονος μαθητής στην Ιταλία,έχασε ξαφνικά τη ζωή του, μέσα στη σχολική τάξη, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του.

Ειδικότερα, το άτυχο παιδί ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στην τουαλέτα και κατά την επιστροφή του στην τάξη, κατέρρευσε μπροστά στους συμμαθητές του.

Ο Τομάσο Μπισιάρι έφυγε από τη ζωή, λόγω προβλήματος υγείας, στο σχολείο του, στην πόλη Φάνο, ενώ περίμενε σχεδόν τρία χρόνια για μια μεταμόσχευση καρδιάς από το νοσοκομείο Sant’Orsola στη Μπολόνια, όπου υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρδιακή πάθηση.

14 12 909x426 1

Η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού ανακάλυψε, πριν από τρία χρόνια, ότι το παιδί, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα δύσπνοιας κατά τη διάρκεια ποδηλασίας, έπασχε από μια γενετική πάθηση, που έκανε τα κύτταρα της καρδιάς του πιο άκαμπτα από το κανονικό, με αποτέλεσμα η καρδιά του να δυσκολεύεται να αντλήσει αίμα.

14 13 847x400 1

Φυσιολογική η ζωή του 14χρονου μαθητή

Το πρόβλημα υγείας δεν εμπόδιζε τον έφηβο να ζει μια φυσιολογική ζωή, αν και δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε αθλήματα.

Ο 14χρονος μαθητής περίμενε τρία χρόνια μεταμόσχευση

Οι γονείς του, ο Λούκα και η Λάουρα, απευθύνθηκαν στο νοσοκομείο της Μπολόνια, όπου ο νεαρός μπήκε στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς, τον Νοέμβριο του 2021, αλλά σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, οι παιδιατρικές δωρεές είναι εξαιρετικά σπάνιες και η πολυπόθητη κλήση δεν ήρθε ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των νοσηλευτών του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν στη ζωή, ακόμη και με τη χρήση απινιδωτή, ο νεαρός δεν κατάφερε να επανέλθει και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ