28.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Κάσο ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου  2024  ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος υποδέχτηκε στο γραφείο του , τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Π.Ν. Αιγαίου Φιλήμονα Ζαννετίδη  όπου  υπήρξε  αναλυτική  αλληλοενημέρωση για τα ζητήματα του  τομέα του .

Στην Η.Ν. Κάσο ακόμα βρέθηκε κλιμάκιο  του  Επαρχείου αποτελούμενο  από την   κτηνίατρο  και τον γεωπόνο  της υπηρεσίας   Μαρία Φρόνη  και  Μανώλη Κριτσιώτη αντίστοιχα  με σκοπό  την  διερεύνηση ειδικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις συνέπειες της ανομβρίας .

Στη  συνέχεια   πραγματοποιήθηκε  ανοικτή συγκέντρωση για την ενημέρωση των πολιτών  και φορέων  που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα ( γεωργοκτηνοτρόφοι, αλιείς μελισσοκόμοι κ.α ) .

Ο Δήμαρχος Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος  ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της αλληλοενημέρωσης  μεταξύ  στελεχών της  Περιφέρειας , των πολιτών αλλά και στελεχών του  Δήμου ,  τόνισε  ότι,  « η συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  είναι αυτή που   θα συμβάλλει καθοριστικά στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των  επαγγελματιών  του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας , καθώς  με τον τρόπο αυτό  μένουμε δίπλα τους  και δίνουμε εστιασμένες  λύσεις στα προβλήματα τους » .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ