26 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Florida ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος για επαφές με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς των Η.Π.Α. και του κόσμου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στην Florida των Η.Π.Α. βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος για επαφές με κορυφαίους παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Στην ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

Στην Florida των Η.Π.Α. βρεθήκαμε χθες, στο συνέδριο ATCS του τουριστικού Οργανισμού Affluent Traveler Collection.
Απο τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς των Η.Π.Α. και του κόσμου η Affluent Traveler Collection, με δεκάδες χιλιάδες συνεργάτες, συγκέντρωσε τους κορυφαίους πράκτορες του στο Marco Island της Florida και τα νησιά της Περιφέρειας μας ήταν εκ των θεμάτων της συζήτησης.
Βρεθήκαμε στο συνέδριο ATCS στο Marco Island των Η.Π.Α. για να μεταφέρουμε το δικό μας μήνυμα στους συντελεστές της αγοράς που μας δίνει κάθε χρόνο και καλύτερα αποτελέσματα. Για να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και για να κτίσουμε στέρεα αυτό το περιβάλλον που θα ενδυναμώσει την σχέση μας με τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα του Τουρισμού.
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, σήμερα, έχει θέμα την Ειρήνη. Σε έναν κόσμο γεμάτο εστίες αγωνίας, ο τουρισμός αναδεικνύεται για την αξία του ως καταλύτης κατανόησης, προσέγγισης και συνεργασίας. Υπηρετούμε τις αξίες του Τουρισμού μαζί με την εξωστρέφεια που οδήγησε τα νησιά μας στην δική τους διαδρομή στην Ιστορία, με σεβασμό και αφοσίωση. Με αναζήτηση και ανάδειξη κάθε θετικής είδησης, κάθε ελπιδοφόρου μηνύματος, κάθε στοιχείου αισιοδοξίας. Γιατί, αυτό είναι ο Τουρισμός και η Φιλοξενία που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει στον λαό μας χαμόγελο. Αυτό το φωτεινό χαμόγελο των νησιών μας, είναι το δικό μας μήνυμα και ταυτόχρονα παρακαταθήκη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ