22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναζητείται από την αστυνομία ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο παλαιοχριστιανός μπήκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με τη γυναίκα του, άρπαξαν το νεογέννητο μωρό τους και έφυγαν!

Ο γνωστός Παλαιοχριστιανός κατηγορείται για αρπαγή του παιδιού του από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»!

Κοινωνικός λειτουργός είχε συναντήσει τη μητέρα του νεογέννητου και τελικά αποφασίστηκε το βρέφος να μην δοθεί στους γονείς, αλλά να μεταβεί σε δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος Μανώλης που έμενε σε σπηλιά στην ορεινή Κορινθία μαζί με την οικογένειά του, εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και άρπαξε το μωρό του και σύζυγό του Σεβαστή, που νοσηλεύονταν μετά τη γέννηση του παιδιού.

korinthia oikogeneia 11

Συναγερμός σήμανε περίπου στις δύο το μεσημέρι στο “Αλεξάνδρα”, όταν ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης πήγε στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του, Σεβαστή πήραν το παιδί τους και διέφυγαν με ταξί!

Υπενθυμίζεται ότι κοινωνικός λειτουργός συνάντησε την Σεβαστή και τελικά, αποφασίστηκε το βρέφος να μην δοθεί στους γονείς, αλλά να μεταβεί σε δομή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού είχε απαγορευτεί στους γονείς να πάρουν το μωρό, καθώς διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες για ένα νεογέννητο.

alexandra general hospital scaled

Mάλιστα, η σύζυγος του είχε επιλέξει να γεννήσει στο σπίτι με μαία, όμως κινδύνευσε και εκείνη και το παιδί, καθώς παρουσιάστηκε επιπλοκή. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σώθηκαν και οι δύο, όμως χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική.

Τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό Αττικήκαι Κορινθία, προκειμένου να εντοπίσει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος αναζητάει αυτή την στιγμή τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη για αρπαγή.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ