25.6 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μετά από αυτό που έγινε» Η Μαρινέλλα έκοψε τον Μάστορα από την συναυλία της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μαρινέλλα: Δυσαρεστημένη με τον Χρήστο Μάστορα – Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

Η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια ξαφνική αδιαθεσία, αδυνατώντας να πάει στη δεύτερη πρόβα, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να δυσαρεστηθεί.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Buongiorno», που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Δείτε το βίντεο:

 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Το ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως μία αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, γεγονός που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον απομακρύνει από το πρόγραμμα της ζωντανής εμφάνισης.

Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αναλάβει να καλύψει το κενό που δημιουργείται, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που θα τραγουδούσε κανονικά ο τραγουδιστής των «Μελισσών».

Η επιθυμία του Χρήστου Μάστορα να συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα

Ο Χρήστος Μάστορας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 19 Απριλίου, μέσω της οποίας είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα.

Ο τραγουδιστής των «Μελισσών» είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τη Μαρινέλλα και είχε εκφράσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό του για τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Είπαμε πολλά που δεν λέγονται.. Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!! Κυρία Μαρινέλλα, σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ