22.7 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Άντζελα Δημητρίου: Ευτυχισμένη γιαγιά στη βάπτιση της εγγονής της – Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ευτυχισμένη γιαγιά είναι η Άντζελα Δημητρίου, καθώς σήμερα βαπτίστηκε η εγγονή της και κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι ενός κτήματος στα νότια προάστια ενώ στον ίδιο χώρο ακολούθησε και το τραπέζι της τελετής.

Η Άντζελα Δημητρίου, που έχει αφήσει οριστικά πίσω της όσα είχαν διαταράξει τη σχέση με την κόρη και τον γαμπρό της, έχει τεράστια αδυναμία στην εγγονή της της και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έλαμπε από ευτυχία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για τη βάπτιση της εγγονής της ένα εντυπωσιακό outfit με λεπτομέρειες δαντέλας, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω κάνοντας μερικές ανάλφρες μπούκλες.

Η κόρης της, Όλγα Κουρτσάκη, επέλεξε ένα μακρύ ροζ φόρεμα με σκίσιμο.

Η μικρούλα πήρε τα ονόματα Αγγελική – Μιχαέλα και οι γονείς της υποδέχτηκαν στο κτήμα τους εκλεκτούς και επώνυμους καλεσμένους.

Το “παρών” στη βάφτιση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, ο Πάνος Κατσαρίδης, ο Κώστας Τσουρός και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Στις φωτογραφίες φαίνονται τα ρουχαλάκια που έφαλε η μικρούλα, αλλά και ο στολισμός της βάπτισης, όπου κυριαρχεί το ροζ και το λευκό.

ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΓΓΟΝΗΣ ΝΤΖΕΛΑΣ
thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ