22.7 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιταλίδα Μήδεια: 22χρονη σκότωσε και έθαψε στον κήπο το μωρό της και πήγε διακοπές – Το ανακάλυψε ο σκύλος της γιαγιάς της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένα ήσυχο χωριό στην Ιταλία έχει αναστατωθεί ύστερα από την φρικιαστική αποκάλυψη ότι μια ντόπια μπέιμπι σίτερ είχε θάψει τα δύο νεογέννητα μωρά της στον κήπο της. Η 22χρονη Κιάρα Πετρολίνι ή αλλιώς η Ιταλίδα Μήδεια, όπως την χαρακτήρισαν τα τοπικά media, συνελήφθη ύστερα από τα αποτελέσματα DNA, τα οποία επιβεβαίωσαν ότι ήταν η μητέρα ενός από τα βρέφη (ενός αγοριού) που βρέθηκε θαμμένο στον κήπο της.

Η Πετρολίνι, η οποία ζούσε με τους γονείς της, έκανε διακοπές στη Νέα Υόρκη όταν οι Αρχές ανακάλυψαν την φρίκη στον κήπος της. Η έρευνα στην ήσυχη κοινότητα Vignale di Traversetolo κοντά στην Πάρμα στην Ιταλία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα όταν ο σκύλος της γιαγιάς της Πετρολίνι ανακάλυψε ένα πτώμα.

Το ακόμα πιο άρρωστο της υπόθεσης είναι πως το μωρό είχε θαφτεί ζωντανό, όπως υποδεικνύεται από το “χώμα που βρέθηκε στους πνεύμονες” σύμφωνα με την νεκροψία.

Την περασμένη εβδομάδα, ανακαλύφθηκε και δεύτερο πτώμα, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του βρέφους. Η αυτοψία του πρώτου μωρού αποκάλυψε ότι ο πατέρας ήταν ο 22χρονος φίλος της Πετρολίνι.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της Mirror αναφέρουν ότι το δεύτερο πτώμα βρέθηκε μετά την ομολογία της 22χρονης Μήδειας στην Αστυνομία.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτη για βρεφοκτονία και φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι έδρασε μόνη της, εν αγνοία όλων.

Γέννησε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

Η Πετρολίνι, φοιτήτρια Νομικής, πιστεύεται ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της πριν προκαλέσει τοκετό στις 7 Αυγούστου και γεννήσει μόνη της στο σπίτι στο μπάνιο της.

Λίγο μετά τη γέννα, φέρεται να σκότωσε το μωρό και το έθαψε στον πίσω κήπο της. Δύο μέρες αργότερα, έφυγε για διακοπές στις ΗΠΑ με τους γονείς της. Τη μέρα που έφυγε, ο σκύλος της γιαγιάς της ξέθαψε το πτώμα, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και κρυμμένο σε μια τρύπα στον κήπο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά, η γιαγιά θεώρησε ότι το πτώμα ήταν ζώου και κάλεσε έναν γείτονα για βοήθεια. Ο γείτονας έκανε τη φρικτή ανακάλυψη ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα βρέφος και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ενώ ερευνούσε το ιστορικό του τηλεφώνου και των αναζητήσεων στο ίντερνετ της Πετρολίνι, η αστυνομία έκανε τη δεύτερη φρικτή ανακάλυψη και του δεύτερου πτώματος.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, φέρεται να έψαξε στο Διαδίκτυο τρόπους για να “τερματίσει δεύτερη εγκυμοσύνη“. Ο σύντροφός της και οι φίλοι της ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα ασυνήθιστο πάνω της και δεν γνώριζαν την εγκυμοσύνη της.

Δεν ήξερα τίποτα, δεν μπορώ να το πιστέψω“, είπε ο φίλος της στον ιταλικό Τύπο. Εξέφρασε ότι αν γνώριζε για την εγκυμοσύνη, θα μπορούσε να είχε φροντίσει το παιδί. “Θα ήθελα αυτό το παιδί, θα μπορούσα να το κρατήσω μόνος μου. Είμαι 22, αλλά δουλεύω και η μητέρα μου θα με είχε βοηθήσει“, είπε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Πετρολίνι έκρυψε την εγκυμοσύνη της τρώγοντας ελάχιστα για μήνες για να διατηρήσει τη λεπτή της σιλουέτα. Μια φίλη της φέρεται να είπε ότι όταν η 22χρονη έφυγε για διακοπές, έδειξε “μια ηρεμία που τώρα με φοβίζει“.

Είμαι σοκαρισμένος, έπρεπε να τα εξετάσω όλα βήμα-βήμα γιατί ανακρίθηκα από την αστυνομία“, είπε ο σύντροφός της: “Δεν μπορώ να το ξεπεράσω, είναι λες και ο κόσμος γύρισε ανάποδα“.

Ο τοπικός εισαγγελέας της Πάρμα αποκάλυψε, σε μια ανατριχιαστική δήλωση, ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά τη φρικιαστική ανακάλυψη δύο πτωμάτων, με την Πετρολίνι να είναι η μοναδική ύποπτος. Τα λόγια του εισαγγελέα έδωσαν μια ζοφερή εικόνα, σημειώνοντας: “Από όσο μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι εγκυμοσύνες ήταν κρυφές και εν αγνοία της οικογένειας ή του πατέρα του πρώτου παιδιού ή φίλων. Φαίνεται επίσης ότι δεν υπήρχε ιατρική μονάδα ή γιατρός γνωρίζει τις εγκυμοσύνες, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται“.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ