22.7 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

“Κι εγώ εδώ είμαι – Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;”: Ο Πολάκης απαντά στον Κασσελάκη με παρόμοια φωτό

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μέσω Facebook επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να απαντήσει στο “είμαι εδώ” του Στέφανου Κασσελάκη. Χωρίς να τον κατονομάσει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει το παρών που δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος ενόψει των νέων εσωκομματικών εκλογών.

“Κι εγώ εδώ είμαι!! Παρακάτω… Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα. Άλλος;; Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;” έγραψε σκωπτικά ο Κρητικός βουλευτής, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μία παρόμοια φωτογραφία με αυτή που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Στη δική του ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης ποζάρει και αυτός προφίλ αλλά από την αντίθετη πλευρά.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη

ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!
Παρακάτω….

1) Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα.

Άλλος;;

2) Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;

-Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;

-Θα συζητήσουμε για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, για αναδιανομή υπέρ της εργασίας, με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολιτική, με δημόσιο έλεγχο σε μια τράπεζα τη ΔΕΗ και το ενα διυλιστήριο, με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό κοινωνικό κράτος;

-Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις ΑΛΛΑ ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξης με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες που θα αποτελέσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, στο σύστημα Μητσοτάκη που κλείνει τον κύκλο του;;;

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία ανάρτηση στα social media του, γράφοντας “Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ – Είμαι εδώ”, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος (διαβάστε περισσότερα εδώ)

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ