24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου – Οδηγούνται στην Αγία Ρούμελη οι επισκέπτες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μια γυναίκα έχασε σήμερα τη ζωή της στο φαράγγι της Σαμαριάς από πτώση βράχου, αποτέλεσμα της ισχυρής νεροποντής που έπεσε στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πεζοπόρος πέθανε από αιμορραγία, όταν βράχοι έπεσαν πάνω της ενώ το θύμα ήταν μια τουρίστρια 35 ετών από την Ουκρανία.

Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού προς Αγία Ρουμέλη. Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έσπευσαν στο σημείο, ενώ κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο για τη διακομιδή της άτυχης γυναίκας.

Οι πρώτες πληροφορίες του Flashnews.gr ανέφεραν ότι υπήρχαν δεκάδες άλλοι πεζοπόροι εγκλωβισμένοι καθώς οι βράχοι είχαν αποκλείσει τις διόδους πρόσβασης. Το συντονιστικό της πυροσβεστικής συγκέντρωσε τους εγκλωβισμένους πεζοπόρους σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν μέχρι να οδηγηθούν με ασφάλεια προς την έξοδο. Πλέον, σιγά σιγά, οδηγούνται με ασφάλεια προς την έξοδο της Αγίας Ρουμέλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν υπάρχει προειδοποίηση για κακές καιρικές συνθήκες ο εθνικός δρυμός κλείνει, ωστόσο σήμερα δεν υπήρχε κάποια τέτοια προειδοποίηση, με αποτέλεσμα η δυνατή μπόρα να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Με πληροφορίες από flashnews.gr και ΕΡΤ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ