24.3 C
Rhodes
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Σμύρνη: Δεν βγάζουν άκρη οι Αρχές με την αδερφή του 46χρονου – Βρέθηκε πλυμένο στο συρτάρι το μαχαίρι του εγκλήματος

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 46χρονου, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Παλαιολόγου, στη Νέα Σμύρνη. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο άνδρας είχε τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκαν αίματα στην τουαλέτα αλλά και στο σαλόνι.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε στον καναπέ του σπιτιού και πολύ πιθανό εκεί να έκατσε μετά την μαχαιριά. Ωστόσο, έφερε κάποια χτυπήματα και στο μέτωπό του, ενώ το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε πλυμμένο μέσα σε ένα συρτάρι.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε η αδερφή του με την οποία έμεναν μαζί στο διαμέρισμα. Εκείνη ήταν που στη συνέχεια ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και αυτοί με την σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Φαίνεται πως η αδερφή του 46χρονου είναι αυτή που έχει πλύνει τα πιάτα και μαζί το μαχαίρι της δολοφονίας.

Τα δύο αδέρφια είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει γονείς τους, ενώ ο Δήμος φέρεται να είχε βάλει την γυναίκα να εργάζεται στο γήπεδο μπάσκετ όπου σκούπιζε το παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη. Πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και χθες βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από μακρά νοσηλεία.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής, με την αδερφή του θύματος να καταθέτει στις Αρχές, οι οποίες ωστόσο δεν μπορούν ακόμα να συνεννοηθούν μαζί της.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ