23.9 C
Rhodes
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αληθινή Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι πίσω από τις κλειστές πόρτες – Αυτή είναι η συμπεριφορά της στο προσωπικό

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Κέιτ Μίντλετον, έχει εξελιχθεί σε κομβικό πρόσωπο στην καρδιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και η απουσία της από τα δημόσια καθήκοντά της είναι μεγάλο πλήγμα για το παλάτι. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει αντικαταστάτριά της στην οικογένεια και όλοι περιμένουν με αγωνία πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της ως full time royal.

Η ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον έχει στεναχωρήσει πολύ και το προσωπικό του παλατιού, αφού η πριγκίπισσα είναι πολύ αγαπητή σε όλους και έχει χαρακτηριστεί ως “διαφορετική” από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πίσω από κλειστές πόρτες.

Αυτό τουλάχιστον έχει ισχυριστεί ένας πρώην μπάτλερ που εργάστηκε επί σειρά ετών για τη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ και η σχέση της με το βασιλικό προσωπικό

Ο Γκραντ Χάρολντ ο οποίος είναι πρώην βασιλικός μπάτλερ που εργάστηκε στο πλευρό του Κάρολου για 7 χρόνια, έχει να πει τα καλύτερα λόγια για την Κέιτ Μίντλετον.

Σε συνέντευξή του ο Χαρολντ, είχε αναφερθεί στα πρώτα χρόνια του ειδυλλίου της Κέιτ με τον Γουίλιαμ ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους, όπου συναντήθηκαν στα 19 τους.

 

Περιγράφοντας τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους είπε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι, που τώρα έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έμοιαζαν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

“Δεν ήταν καθόλου διαφορετικοί από κανέναν άλλον, είναι τρελό να το λες αυτό όταν σκέφτεσαι ποιοι είναι, αλλά δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι η Κέιτ, ήταν πολύ φιλική με όλο του προσωπικό, ήταν τόσο ευγενική, φιλική και διασκεδαστική και έκανε αστεία.

“Ήταν πάντα διασκεδαστικό όταν οι δυο τους ήταν εκεί και απολάμβανα κάθε φορά που ταξίδευα μαζί τους. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στις ζωές των royal, οπότε νιώθω τυχερός που με εμπιστεύτηκαν” πρόσθεσε.

Παραμένει φιλική και ευχάριστη με το προσωπικό

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η συμπεριφορά της Κέιτ δεν έχει αλλοιωθεί στην πάροδο των ετών, και παραμένει η αγαπημένη των ανθρώπων που εργάζονται για το παλάτι.

Σε αντίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ, που στα λίγα χρόνια που έζησε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας κατάφερε να γίνει μισητή στους περισσότερους υπαλλήλους.

kate meghan

H Waity Kate που έγινε το ισχυρό χαρτί της βρετανικής μοναρχίας

Γεννημένη ως Κάθριν Μίντλετον, είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών που πλέον έχει τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι συγκρίσεις με την Νταϊάνα, της οποίας το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με το οβάλ ζαφείρι φοράει η Κέιτ, θα είναι αναπόφευκτες, αλλά οι σχολιαστές και ο ίδιος ο Γουίλιαμ τονίζουν ότι δεν θα προσπαθήσει να μιμηθεί τη διάσημη προκάτοχό της.

kate middleton

Ο ίδιος ο Γουίλιαμ αναφέρθηκε σε αυτο το θέμα της σύγκρισης, όταν οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010.

“Κανείς δεν προσπαθεί να πάρει τη θέση της μητέρας μου”, είπε. “Το θέμα είναι να φτιάξεις το δικό σου μέλλον, τη μοίρα σου και η Κέιτ θα κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό”.

 

kate middleton
thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ